12/12/12: Τι το ιδιαίτερο κρύβει η σημερινή ημερομηνία;

Αν σας αρέσουν τα «παιχνίδια» που αφορούν τους αριθμούς, μην παραλείψετε να σκεφτείτε μ’ αυτόν τον τρόπο σήμερα, που η ημερομηνία κρύβει μία ιδιαιτερότητα. Έχουμε 12/12/12 και είναι ίσως η τελευταία φορά στη ζωή σας που θα ζήσετε μία«επαναλαμβανόμενη» ημερομηνία (εκτός και αν… σχεδιάζετε να ζήσετε έως την 1η Ιανουαρίου του 2101, οπότε και θα έχουμε 01/01/01 ξανά).
Η προηγούμενη επαναλαμβανόμενη ημερομηνία ήταν, όπως μπορείτε εύκολα να σκεφτείτε, πέρυσι (στις 11/11/11), πλέον, όμως, θα χρειαστεί να αλλάξει ο… αιώνας για να συμβεί κάτι ανάλογο. Και κάπως έτσι, η σημερινή μέρα γίνεται ακόμη πιοιδιαίτερη και μοναδική…
Στο Las Vegas (όπου το να τελέσεις ένα… γάμο είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο) δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν επιλέξει αυτή την ημέρα για να παντρευτούν, με το Viva Las Vegas Wedding Chapel να έχει 40 διαφορετικά πακέτα για τη σημερινή μέρα, ώστε να επιλέξει κάποιος (μεταξύ των οποίων θεματικά αφιερώματα στον Elvis, τους… πειρατές κ.ά.). Υπολογίζεται, μάλιστα, ότι οι γάμοι που θα τελεστούν σήμερα θα είναι 10 φορές περισσότεροι απ’ ό,τι μία συνηθισμένη Τετάρτη του χρόνου, ενώ συνολικά στις ΗΠΑ οι γάμοι που θα πραγματοποιηθούν σήμερα εκτιμώνται σε 7.500.
Σήμερα, 12/12/12, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη και ένα από τα «μεγαλύτερα μουσικά events στην ιστορία», όπως χαρακτηρίζεται ήδη το «Sandy Relief Concert» που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Madison Square Garden, για τα θύματα του τυφώνα Σάντι και με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών όπως οι Bon Jovi, Eric Clapton, Dave Grohl, Billy Joel, Alicia Keys, Chris Martin, The Rolling Stones, Bruce Springsteen & The E Street Band, Roger Waters, Kanye West, Eddie Vedder, The Who και Paul McCartney.
Η σημερινή μέρα, όμως, είναι σημαντική και για το Βατικανό, για έναν «social media» λόγο που ήδη σας έχουμε αναφέρει, καθώς ο Πάπας αναμένεται να δημοσιεύει το πρώτο του tweet (update! ναι, ναι, το πραγματοποίησε!).
Επιπλέον, ο συγκεκριμένος συνδυασμός στην Κίνα πιστεύεται ότι μπορεί να φέρει καλή τύχη. Σύμφωνα μάλιστα με τοπικές εφημερίδες, δεν είναι λίγοι οι γιατροί που έχουν προγραμματίσει γεννήσεις με καισαρική τομή ώστε τα μωρά που θα έρθουν στον κόσμο να έχουν τύχη λόγω της ιδιαίτερης μέρας.
Για τους επαγγελματίες της αριθμολογίας, πάντως, η ημερομηνία 12/12/12 δεν είναι μια απλή επανάληψη ψηφίων ή απλά μία τυχερή μέρα. Είναι μία ημέρα που μπορεί κάποιος να ξεκινήσει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να κάνει μία σημαντική αγορά, όπως αναφέρει η Ινδή αριθμολόγος Swetta Jumaani.
Δεν ξέρουμε αν πιστεύετε ή όχι στους αριθμούς, σε κάθε περίπτωση, η ιδιαιτερότητα της σημερινής ημέρας είναι δεδομένη. Το αν θα δώσετε, όμως, σ’ αυτήν περισσότερη ή λιγότερη σημασία, είναι κάτι που εξαρτάται από εσάς και την κοσμοθεωρία σας. Εμάς, πάντως, οι συμπτώσεις μας αρέσουν, εσάς;
http://www.digitallife.gr

… πάτησε like για την συνέχεια του άρθρου …

Recommended For You