Φρούτα κατάλληλα για σκυλιά!

Τα σκυλιά είναι γεγονός πως λατρεύουν τα φρούτα! Τα φρούτα είναι πολύ νόστιμα και μπορεί να είναι ένα δροσιστικό σνακ και μια εναλλακτική λύση στις «junk» λιχουδιές που υπάρχουν σε πολλά καταστήματα κατοικίδιων ζώων. Τα φρούτα είναι επίσης ένα σημαντικό τμήμα της οικιακής δίαιτας του σκύλου. Όταν δεν ενσωματώνονται στα γεύματα, τα φρούτα είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τα σκυλιά!

Ωστόσο δεν είναι κάθε φρούτο είναι ασφαλές για τα σκυλιά. Εδώ μπορείτε να δείτε έναν κατάλογο των φρούτων που έχει αποδειχθεί ασφαλής και επωφελής για τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς μας.

Μπανάνα

Ένα μίνι εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της διατροφής, οι μπανάνες περιέχουν πρωτεΐνη, βιταμίνη Β6, φυτικές ίνες, κάλιο, σίδηρο, βιταμίνη C, φολικό οξύ, μαγνήσιο, βιταμίνη Α και περισσότερο! Είναι νόστιμο και ταυτόχρονα μια φρέσκια ή κατεψυγμένη απόλαυση!

Μύρτιλα

Αυτά τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά μούρα είναι σημαντικό τμήμα της διατροφής, και περιλαμβάνουν βιταμίνη Κ, μαγγάνιο, βιταμίνη C, φυτικές ίνες, βιταμίνη Α, φολικό οξύ, φώσφορο, κάλιο και ασβέστιο! Ιδανικό για την υγεία του εγκεφάλου, την υγεία των ματιών και είναι γνωστά για τις ιδιότητες καταπολέμηση του καρκίνου!

Μήλα

Μην δίνετε τους σπόρους – περιέχουν αρσενικό! Ωστόσο τα μήλα είναι υγιές χαμηλά σε θερμίδες και αναζωογονητικά! Είναι πλήρης σε διαιτητικές ίνες, βιταμίνη Α, βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, φολικό οξύ, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και κάλιο!

Αχλάδια

Μην δίνετε τους σπόρους. Τα αχλάδια περιέχουν βιταμίνη Κ, βιταμίνη C, φολικό οξύ, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και κάλιο! Ταυτόχρονα περιέχουν λίγες θερμίδες.

Cranberries

Γνωστά για τη βοήθεια που δίνουν στη διατήρηση ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος, τα cranberries μπορούν να βοηθήσουν στο καθαρισμό των νεφρών και την πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Τα cranberries είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Α, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, ασβέστιο, φώσφορο και κάλιο!

Recommended For You