Συνελήφθη ο Νο 1 διανομέας παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο

Στα χέρια των αρχών των ΗΠΑ, ο μεγαλύτερος προμηθευτής παιδικής πορνογραφίας στο κόσμο. Στο σπίτι του βρέθηκαν ρούχα και εσώρουχα ανήλικων παιδιών (PIcs)
Η αστυνομία των ΗΠΑ συνέλαβε τον προμηθευτή παιδικής πορνογραφίας, John Shearen.
Ο συγκεκριμένος άνδρας, που περιγράφεται από την αστυνομία ως ο υπ ‘αριθμόν ένας διανομέας παιδικής πορνογραφίας σε όλο τον κόσμο, συνελήφθη στο σπίτι του στη Φλόριντα, ενώ βρισκόταν στο υπόγειο, όπου έφτιαχνε στον υπολογιστή του τα επίμαχα βίντεο.
Ο 51χρονος John Shearen βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 1 εκατομμύριο εικόνες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.
Ο Shearen μετέφερε τις εικόνες και τα βίντεο σε DVD τα οποία στη συνέχεια διακινούσε σε διάφορους αγοραστές, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, στο σπίτι του βρέθηκαν και παιδικά εσώρουχα, τα οποία ισχυρίζεται ότι τα φοράει ο ίδιος.
“Στο σπίτι του εντοπίσαμε από 500.000 έως 1 εκατομμύριο εικόνες και βίντεο, τα οποία είναι αποθηκευμένα σε διάφορους υπολογιστές και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και μια τεράστια συλλογή DVD παιδικής πορνογραφίας ” δήλωσε ο Ειδικός Πράκτορας Jeff Duncan.
Το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε σπίτι του, απεικόνιζε παιδιά μεταξύ 6 και 12 ετών.
Ο Shearen παραδέχθηκε τα εγκλήματά του, αλλά σύμφωνα με τις αρχές δεν έχει βρεθεί κανένα αποδεικτικό στοιχείο, παρουσίας παιδιών στο σπίτι του.
Ωστόσο υπάρχει έντονη ανησυχία για το γεγονός ότι βρέθηκαν ρούχα ανήλικων κοριτσιών,συμπεριλαμβανομένων και μαγιό.
Προτεραιότητα της αστυνομίας είναι να σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχει κανένα παιδί στην περιοχή, που να έχει πέσει θύμα του Shearen.
Πηγή:dailymail

Recommended For You