Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά 2020: «ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ»!

Σας προσκαλούμε θερμά να παρακολουθήσετε τη φετινή τριήμερη συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Εξαιτίας της πανδημίας της ασθένειας COVID-19, η φετινή συνέλευση παρουσιάζεται διαδικτυακά στο jw.org.

Τα τμήματα του προγράμματος θα αναρτώνται σταδιακά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Είναι η πρώτη φορά από το 1897 που οι Μάρτυρες δεν θα πραγματοποιήσουν μεγάλης κλίμακας συνελεύσεις σε όλο τον κόσμο. Αντ ‘αυτού, θα συναντηθούν στο διαδίκτυο.

Στις 11 Ιουλίου, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα ξεκινήσουν το πρώτο τους διαδικτυακό συνέδριο, με τίτλο «ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!» Η εκδήλωση, τμήματα της οποίας έχουν προ-μαγνητοσκοπηθεί, θα κυκλοφορήσει σε τμήματα για έξι Σαββατοκύριακα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.



Το συνέδριο θα είναι δωρεάν και θα είναι διαθέσιμο σε διαδικτυακή ροή σε περισσότερες από 360 γλώσσες στο jw.org. Είναι το τελευταίο βήμα στις αλλαγές που έγιναν από τους Μάρτυρες ως απάντηση στην πανδημία κοροναϊού. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν ήδη ακυρώσει σχεδόν 800 συνέλευση σε 700 πόλεις στις ΗΠΑ μόνο φέτος.

Πραγματοποίησαν 5.752 συνελεύσεις το 2019, συμπεριλαμβανομένης μιας συνάντησης 40.000 Μαρτύρων στο Φοίνιξ, η οποία συνέβαλε περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια στην τοπική οικονομία από τους επισκέπτες, σύμφωνα με τη Δημοκρατία της Αριζόνα.

Συνολικά, οι συνελεύσεις του 2019 προσέλκυσαν περισσότερους από 14.1 εκατομμύρια συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκατομμυρίων που δεν είναι μέλη των Μαρτύρων, σύμφωνα με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του εκπροσώπου των Μαρτύρων του Ιεχωβά Jarrod Lopes. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 8,6 εκατομμύρια Μάρτυρες του Ιεχωβά.

«Η απόφαση να κρατήσουμε τις συνελεύσεις μας στο Διαδίκτυο δεν ελήφθη επιπόλαια. Εκατομμύρια άνθρωποι επωφελούνται από αυτές τις δημόσιες συγκεντρώσεις, οι οποίες είναι πάντα δωρεάν, σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο», δήλωσε ο Lopes. «Αλλά προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας και ασφάλειας, ήταν σαφές ότι η ακύρωση των συγκεντρώσεών μας ήταν η σωστή πορεία, ακόμη και σε μέρη όπου θα είχαν επιτραπεί. 

Ο Δημιουργός μας εκτιμά πολύ τη ζωή και πιστεύουμε ότι αυτή η ρύθμιση τιμά το υψηλό επίπεδο.»

Φέτος “ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!” 

Η συνέλευση θα επικεντρωθεί στη διεθνή ενότητα και τη χαρά εν μέσω απελπισίας, σύμφωνα με τους Μάρτυρες. Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων, βίντεο και πλήρους Βίβλου δράματος για τον προφήτη Νεεμία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Παρασκευή (Πρωί και Απόγευμα): Δείτε πώς μπορούν άντρες, γυναίκες, γονείς και παιδιά να βρίσκουν και να προάγουν τη χαρά στην οικογένεια. Μάθετε πώς ο φυσικός κόσμος και η ικανότητά μας να τον παρατηρούμε αποκαλύπτουν ότι ο Θεός θέλει να είμαστε ευτυχισμένοι.

Σάββατο (Πρωί και Απόγευμα): Γιατί μεταδίδουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά το χαρμόσυνο άγγελμα της Αγίας Γραφής σε όλο τον κόσμο; Μια σειρά από ομιλίες, βίντεο και συνεντεύξεις θα σας δείξει ότι το έργο κηρύγματος και διδασκαλίας που κάνουμε έχει τη βάση του στην Αγία Γραφή.

Κυριακή (Πρωί και Απόγευμα): Η Αγία Γραφή υπόσχεται ότι η ευλογία του Θεού «κάνει κάποιον πλούσιο, και Εκείνος δεν προσθέτει πόνο σε αυτήν». (Παροιμίες 10:22) Ακούστε τη Βιβλική ομιλία με θέμα «Πώς θα Απολαύσετε Πλούτη Χωρίς Πόνο;» και δείτε γιατί μπορείτε να πιστέψετε αυτή την υπόσχεση.

Βιβλικό Δράμα: Πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από το θάρρος και τον ζήλο του Νεεμία, ενός Βιβλικού προσώπου; Σε τμήματα του Σαββάτου και της Κυριακής, παρακολουθήστε το διμερές Βιβλικό δράμα «Η Χαρά του Ιεχωβά Είναι το Οχυρό Σας».—Νεεμίας 8:10.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ Ή ΕΓΓΡΑΦΗ

Recommended For You