Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 23χρονης που πνίγηκε

«Μαμά βοήθεια, πνίγομαι». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 23χρονης Μαρίας – Αγγελικής Ματράγκου, που έχασε την ζωή της, την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της.
Η 23χρονη νεαρή ιδιωτική υπάλληλος δεν φανταζόταν όταν ξεκινούσε από το σπίτι της για την δουλειά της, μια ημέρα ρουτίνας όπως όλες οι άλλες πώς η σφοδρή κακοκαιρία θα μετατρεπόταν στον εφιάλτη, που τελικά θα της στερούσε την ζωή λίγη ώρα αργότερα.
Ο χαμός της 23χρονης που πνίγηκε από το Άργος έχει προκαλέσει οδύνη σε συγγενείς, φίλους και τους συναδέλφους της, με τους οποίους μίλησε επίσης λίγο πριν πεθάνει.
Στον δρόμο για την δουλειά το αυτοκίνητό της η 23χρονη έπεσε σε μια λακκούβα και τρόμαξε. Άρχισε πανικόβλητη να τηλεφωνεί, πρώτα στους συναδέλφους και μετά στην μητέρα της.
«Μαμά, φοβάμαι», είπε κλαίγοντας η 23χρονη, όπως αποκαλύπτει ο μπαμπάς της στο Star. «Μπήκαν νερά στο αμάξι… Μετά σταμάτησε να μιλάει», συμπληρώνει ο μπαμπάς της, ενώ η μητέρα της ακούγεται ολοκάθαρα από μέσα να σπαράζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγοί, που είχαν επίσης εγκλωβιστεί στο σημείο, έβγαλαν την 23χρονη που πνίγηκε έξω και την ξάπλωσαν στο οδόστρωμα. Η νεαρή σπαρταρούσε, ενώ λίγο αργότερα κατέρρευσε.
«Κάναμε ότι μπορούσαμε… Όλο το team του νοσοκομείου προσπάθησε να την συνεφέρει, όμως η 23χρονη που πνίγηκε δεν είχε τις αισθήσεις της», λέει η διοικήτρια του νοσοκομείου, κ. Οικονόμου και εξηγεί:
«Όταν έφτασε εκεί το ασθενοφόρο η 23χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν και οι εργαζόμενοι μέσα στο ασθενοφόρο με απινιδωτή να την επαναφέρουν όμως δεν γινόταν τίποτα…».
«Οι γονείς της ειδοποιήθηκαν από το νοσοκομείο. Ήρθαν εδώ και τώρα δέχονται την βοήθεια ψυχολόγων. Η κατάσταση τους είναι πολύ άσχημη».
http://www.fimes.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You