Σνακ με cream crackers με β–γλυκάνη, τυρί τύπου cottage, σολομό και ντοματίνια

Ο συνδυασμός των β γλυκανών που περιέχουν τα cream crackers Παπαδοπούλου με τα καλά και απαραίτητα ω3 λιπαρά του σολομού δίνουν ένα εξαιρετικά υγιεινό και θρεπτικό αποτέλεσμα, με σημαντικά οφέλη για την καρδιά και τον καλύτερο έλεγχο της χοληστερόλης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι β γλυκάνες είναι φυσικά συστατικά και αποτελούν μια κατηγορία διαλυτών φυτικών ινών, που βρίσκονται στα τρόφιμα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν συσχετιστεί με την καλή υγεία του καρδιαγγειακού μας συστήματος, μειώνοντας τα επίπεδα ολικής και LDL («κακής») χοληστερόλης. Παράλληλα, η προσθήκη του τυριού τύπου cottage, που είναι ένα τυρί πολύ χαμηλό σε λιπαρά, αυξάνει την ποσότητα πρωτεΐνης και καθιστά το συνδυασμό πιο χορταστικό, χωρίς πολλές θερμίδες. Το συγκεκριμένο σνακ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ακόμη και ως ελαφρύ βραδινό γεύμα.

Υλικά
Cream Crackers Παπαδοπουλου με β γλυκάνη
Τυρί τύπου cottage
Σολομός καπνιστός
Ντοματίνια

Παρασκευή
Απλώνουμε μία κουταλιά της σούπας τυρί τύπου cottage σε κάθε cream cracker με β γλυκάνη. Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια και βάζουμε ένα σε κάθε cream cracker. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα τοποθετούμε από επάνω. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά, όπως ροδέλες από αγγούρι, καρότο, πιπεριά κ.α..

Recommended For You