Ροδοπέταλα για απαλά και κόκκινα χείλη!

imagesΓια χείλη απαλά και ροδοκόκκινα, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο αρκεί!

Ροδοπέταλα

Συνθλίψτε τέσσερα, πέντε πέταλα από κόκκινο τριαντάφυλλο και εφαρμόστε την πάστα πάνω στα χείλη. Εκτός από το άμεσο κοκκίνισμα, τα χείλη σας θα γίνουν απαλά. Εφαρμόστε καθημερινά, 2-3 φορές, για να αποκτήσετε πλούσια χείλη.

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας lip balm, αναμιγνύοντας ροδοπέταλα που θα έχετε συνθλίψει με κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε το στα χείλη για είκοσι λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Τα χείλη σας θα γίνουν απαλά και εύπλαστα.

Tip:

Απολέπιση
Η απολέπιση είναι πολύ σημαντική, αν θέλετε τα χείλη σας να είναι λεία και απαλά. Ανακατεύουμε καλά ελαιόλαδο και ζάχαρη μαζί, σε ίσες ποσότητες. Βάλτε το μείγμα στα χείλη. Με τη βοήθεια μιας μαλακής οδοντόβουρτσας, απολεπίστε απαλά. Μπορείτε να εφαρμόσετε χυμό λεμονιού με ζάχαρη για τα ίδια αποτελέσματα. Αφήστε το για μισή ώρα και στη συνέχεια τρίψτε το με μερικά χτυπηματάκια με την βούρτσα.. Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Το μέλι και η ζάχαρη, επίσης, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως μια τέλεια απολέπιση. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μαλακά θα γίνουν τα χείλη σας.

Ομάδα neadiatrofis.gr

Recommended For You