Πόσα εκατοστά είναι το ιδανικό πέος; Πως πετυχαίνουμε καλύτερη στύση;

Τα ερωτήματα του τίτλου, δηλαδή, πόσα εκατοστά είναι το ιδανικό πέος και πως ένας άνδρας μπορεί να επιτύχει καλύτερη στύση, πιστέψτε μας απασχολούν, ή απασχόλησαν σε κάποια περίοδο της ζωής τους, όλους τους άνδρες. Αλήθεια έχετε απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα; Πριν διαβάσετε την επιστημονική έρευνα να σας πούμε ότι οι περισσότεροι άνδρες αγχώνονται όταν κληθούν να απαντήσουν για το μήκος του πέους τους, γιατί φοβούνται ότι μπορεί κάποιοι άλλοι, να έχουν μεγαλύτερο και θα τους κάνει να νιώσουν μειονεκτικά, ενώ στο θέμα τις στύσης το άγχος δεν τους φεύγει από το φόβο μην και η στύση τους δεν είναι η ιδανική. Διαβάστε και θα λυθούν όλες σας οι απορίες.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα με επικεφαλής την καθηγήτρια Ντέπυ Χέρμπενικ, διαπίστωσαν ότι το μήκος του πέους αλλά και η “καλή στύση” είναι ένας στρεσογόνος παράγοντας για τους άνδρες που συνήθως δεν τον εκφράζουν, παρά μόνο στην εφηβική ηλικία και στους εξαιρετικά κοντινούς τους φίλους.
Είναι γεγονός πάντως ότι το μέγεθος δεν έχει καμία μα καμία σημασία για τη σεξουαλική ικανοποίηση της συντρόφου ενός άνδρα, αν και κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η γυναίκα φτάνει σε ισχυρότερο κολπικό οργασμό, όταν το μέγεθος του πέους του άνδρα είναι άνω του μέσου όρου. Αλλά και αυτά είναι εικασίες.
Η συγκεκριμένη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Seχual Medicine, έδειξε ότι ο ιδανικός μέσος όρος του μήκους ενός πέους είναι σε στύση τα 12,5 εκατοστά. Στο συμπέρασμα αυτό έφτασαν αφού εξέτασαν τα μήκη 1700 ανδρών (πάντα σε στύση). Οι επιστήμονες κατέγραψαν σε αυτούς τους 1700 άνδρες, πέος που ήταν σε στύση 4 εκατοστά και πέος που ήταν σε στύση 28!! εκατοστά. Αλλά είπαμε ο ιδανικός μέσος όρος είναι τα 12,5 εκτατοστά.
Στην ίδια έρευνα οι άνδρες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο περιελάμβανε την ερώτηση πότε έχουν καλύτερη στύση. Η επικεφαλής καθηγήτρια τόνισε: “Διαφορετικές μέθοδοι επίτευξης στύσης οδηγούν και σε διαφορετικό επίπεδο στύσης, άρα και σε διαφορετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά το μήκος αλλά και το πάχος. Για παράδειγμα, άνδρες που ήρθαν σε στύση με στοματικό έρωτα πέτυχαν μεγαλύτερη στύση από άνδρες που ήρθαν σε στύση μόνοι τους.”
Η έρευνα κατέρριψε και έναν αστικό μύθο που αφορά το μέγεθος του πέους σε σχέση με τις ανθρώπινες φυλές. Ο αστικός μύθος θέλει οι Ασιάτες να έχουν μικρότερα πέη, οι Αφρικανοί μεγαλύτερα και οι Ευρωπαίοι να βρίσκονται στο όριο του “φυσιολογικού”. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, υπάρχουν άνθρωποι από όλες τις φυλές τόσο με μεγάλα όσο και με μικρότερα μεγέθη, διαπίστωσαν οι ερευνητές.
http://www.iatropedia.gr

Recommended For You