Πωλείται το original Batmobile του 1966

Είστε fan των memorabilia και ειδικότερα του Batman; Τότε σημειώστε την ημερομηνία 19 Ιανουαρίου 2013 γιατί εκείνη την ημέρα στον οίκο δημοπρασιών Barret-Jackson, στο Scottsdale, θα βγει στο σφυρί ίσως το πλέον θρυλικό τηλεοπτικό αυτοκίνητο, που δεν είναι άλλο από το Batmobile. 
Φτιαγμένο από τον διάσημο customizer και celebrity car builder, George Barris, το αυτοκίνητο ήταν αυτό που οδηγούσε ο Adam West στην classic τηλεοπτική σειρά που μεταδίδονταν από το 1966 μέχρι το 1968. Το Batmobile του 1966 είναι ένα από τα πλέον μυθικά αυτοκίνητα στην ιστορία του Hollywood, με το Bat logoστη μέση της πόρτας του να κεντρίζει τη φαντασία όλων των θεατών για δεκαετίες. 
Μιλάμε για το πρώτο, original Batmobile(ακολούθησαν κάμποσα στην συνέχεια) που πολλά πολλά χρόνια πριν τον Ιππότη της Ασφάλτου, κατάφερε να καταστήσει ένα όχημα το πραγματικό αστέρι μίας τηλεοπτικής σειράς. 
Το αυτοκίνητο αναμένεται πως θα φτάσει στην δημοπρασίαεπταψήφιο νούμερο. Όσοι δεν έχετε τι να κάνετε το δώρο Χριστουγέννων, ιδού μία καλή λύση (…).

http://www.digitallife.gr

… η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις …

Recommended For You