Προϊόντα ομορφιάς από την κουζίνα σας

Χωρίς υπερβολές, μέσα στην κουζίνα σας θα βρείτε διάφορα «εργαλεία» που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά στην ομορφιά ή το μακιγιάζ σας.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα:

Φίλτρα καφέ: μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για τα κοινά blotting paper που απορροφούν την λιπαρότητα από το δέρμα. Στην αγορά τα blotting paper είναι ακριβά και αρκετά δυσεύρετα. Τα φίλτρα του γαλλικού καφέ όμως υπάρχουν παντού και είναι πολύ προσιτά. Πάρτε μερικά φίλτρα, κόψτε τα σε ίσια φύλλα και τοποθετήστε τα σε ένα καθαρό νάιλον σακουλάκι μέσα στο νεσεσέρ σας ή στην τσάντα σας.

Οδοντογλυφίδες: μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν eyeliner σε συνδυασμό με μάσκαρα. Αν σας τελείωσε το eyeliner, υπάρχει λύση. Χρησιμοποιήστε την μύτη της οδοντογλυφίδας για να απλώστε την γραμμή eyeliner χρησιμοποιώντας το προϊόν της μάσκαρα. Κρατήστε την οδοντογλυφίδα σε οριζόντια θέση προς το μάτι και όχι κάθετη.

Πετσέτες κουζίνας: μπορούν να χρησιμοποιηθούν νωπές για να κάνετε απαλή απολέπιση στα χείλη πριν απλώσετε το κραγιόν.

Σόδα μαγειρικής και ξύδι: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πολλές συνταγές ομορφιάς για το δέρμα και τα μαλλιά.

Κουτάλια σούπας: μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κουρασμένα, πρησμένα μάτια και σακούλες κάτω από τα μάτια. Βάλτε ένα κουτάλι στην κατάψυξη για 10-15 λεπτά και τοποθετήστε το κάτω από τα μάτια για μερικά λεπτά για να τα καταπραΰνετε και για να μειωθούν οι σακούλες.

Πηγή: jenny.gr

Recommended For You