Πολ Γουόκερ: Νεκρός σε τροχαίο ο «μαχητής του δρόμου»

Τραγικό θάνατο βρήκε σε ηλικία 40 ετών ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Fast and Furious», Πολ Γουόκερ, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο άτυχος ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche που οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο, όταν ο αγνώστων στοιχείων οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει επάνω σε ένα δέντρο και να τυλιχτεί στις φλόγες. Και οι δύο επιβάτες πέθαναν ακαριαία.
«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Πολ Γουόκερ έφυγε σήμερα, σε ένα τραγικό τροχαίο ενώ επέστρεφε από φιλανθρωπική εκδήλωση για την οργάνωσή του «Reach Out Worldwide». Ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου, σκοτώθηκαν και οι δύο. Έχουμε σοκαριστεί και νιώθουμε θλίψη πέρα από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς μετά από αυτά τα νέα» αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook.
Σε ανακοίνωσή της η Universal Pictures αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι του κινηματογραφικού στούντιο νιώθουν συντετριμμένοι από την θλίψη για τον θάνατο του Γουόκερ. «Ο Πολ ήταν ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της οικογένειάς μας εδώ και 14 χρόνια. Η απώλεια είναι μεγάλη τόσο για όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του στην ταινία Fast and Furious όσο και για τους αμέτρητους θαυμαστές του».
O Βιν Ντίζελ, συμπρωταγωνιστής του Γουόκερ σε μια από τις ταινίες «Fast and Furious το 2001, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με το ακόλουθο μήνυμα:
«Αδερφέ, θα μου λείψεις πάρα πολύ. Έχω μείνει πραγματικά άφωνος. Ο παράδεισος κέρδισε έναν νέο άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα IMDb ο Πολ Γουόκερ είχε γεννηθεί στην Καλιφόρνια το 1973 και ασχολήθηκε με την ηθοποιία από πολύ μικρή ηλικία εμφανιζόμενος αρχικά σε διαφημιστικά σποτ. Το 1985 υποδύθηκε τον καθηγητή Μπένετ στην ταινία «Monster in the Closet», ενώ ήταν πρωταγωνιστής και στην τηλεοπτική σειρά «Throb». Χαρακτηριστική υπήρξε όμως και η συμμετοχή του στη σειρά «Ατίθασα νιάτα».
Ο Πολ Γουόκερ ίδρυσε την οργάνωση «Reach Out Worldwide» το 2010 με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους που πέφτουν θύματα φυσικών καταστροφών. Ενας φίλος του ηθοποιού που τον συνάντησε στην εκδήλωση του Σαββάτου πριν το μοιραίο δυστύχημα, δήλωσε: «ήταν πολύ χαρούμενος, χαμογελούσε σε όλο τον κόσμο. Εκανε αυτό που αγαπούσε».
Ο Πολ Γουόκερ έχει μια κόρη ηλικίας 15 ετών.

Recommended For You