Ποιος είναι ο πιο αντιπαθητικός από τους Friends;

Το SBNation δεν την λες και την πλέον ειδική ιστοσελίδα του κόσμου επάνω στην κινηματογραφική/τηλεοπτική κουλτούρα, είναι όμως ένα από τα πιο γνωστά αθλητικά site με πάρα πολλούς αναγνώστες που εκτός από το να διαβάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για το NBA, το “american football”, το τένις, ή το γκολφ, έχουν κρίση και γνώση και για άλλα πράγματα. Όπως για παράδειγμα ποιος είναι ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας από την διάσημη σειρά Friends που εξακολουθεί να μας αρέσει, να μας γοητεύει και να μας απασχολεί τέτοιες χαλαρές Κυριακές.

images

Το site αποφάσισε να ρωτήσει το κοινό ποιος από τους επτά χαρακτήρες του Friends, βλέπεΦοίβη, Μόνικα, Ρέιτσελ, Τζόι, Τσάντλερ, Ρος αλλά και τον περίφημο Γκάνθερ, συμπαθούν λιγότερο. 1000 άτομα πήραν μέρος και βαθμολόγησαν με 3 βαθμούς τον πιο συμπαθή, 2 τον δεύτερο, 1 τον τρίτο, 0 τον τέταρτο, -1 τον πέμπτο, -2 τον έκτο και -3 στον έβδομο.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, αφού κι άλλες τέτοιες “έρευνες” στο παρελθόν είχαν το ίδιο αποτέλεσμα, ο Ρος ήταν ο πιο αντιπαθητικός από την παρέα των Friends! Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά!

Πρώτος βγήκε, ποιος άλλος, ο Τσάντλερ που παραμένει διαχρονικά ο πιο αστείος και πιο αγαπητός χαρακτήρας της σειράς.

friends1-sbnation

πηγή

Recommended For You