Πιο άχρηστα και ταυτόχρονα πανάκριβα πράγματα στο Internet δεν υπάρχουν από ΑΥΤΑ!

Φαίνεται πως, τελικά, λεφτά υπάρχουν. Γιατί η παρακάτω λίστα είναι μία απόδειξη πως αν έχεις λεφτά και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στα πιο άχρηστα πράγματα που δημιουργήθηκαν ποτέ.

1. Τα πατατάκια της S:T Eriks

worlds most expensive chips 3

Ένα από τα πιο ιστορικά ζυθοποιεία στη Σουηδία, αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του σειρά από πατατάκια. Που δεν το λες και τρελό γιατί είναι πολλές οι εταιρείες που κάνουν. Αυτό που είναι πράγματι τρελό, είναι η συσκευασία που περιέχει μόλις πέντε. Από τις εμπειρίες μας στις μπιραρίες που φέρνουν τα τσιπς ως «παρελκόμενα», δεν φτάνουν όχι 5 τσιπς, αλλά ούτε 5 μπολ. Είναι μακράν ό,τι πιο ξενέρωτο έχουμε δει σε συσκευασία με πατατάκι.

Τιμή: 51 ευρώ.

2. Η πλατινένια φιγούρα Gandam

GFP 1

Κατασκευασμένη από την εταιρεία χρυσοχοΐας Ginza Tanaka, αυτή η φιγούρα Gandam δημιουργήθηκε για να κάνει ευτυχισμένο ένα ζάμπλουτο πιτσιρίκι. Είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένη από πλατίνα και αποτελεί το πιο ακριβό παιχνίδι που δημιουργήθηκε ποτέ. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένουμε να έχει επιτυχία στα παιδάκια. Οι 45ρηδες Ιάπωνες με κατάθλιψη και 120T τσόντες στον σκληρό δίσκο, είναι πιο πιθανοί ως υποψήφιοι πελάτες. Όσο για εμάς, είμαστε τίμια λαϊκά παιδιά που μεγάλωσαν με Playmobil.

Τιμή: 38.000 ευρώ.

3. To διαμαντένιο φακελάκι τσαγιού

Most Expensive Tea In The World PG Tips Diamond Tea Bag

Η βρετανική PG Tips φαίνεται πως δεν θεωρούσε το τσάι αρκετά αριστοκρατικό και αποφάσισε να το «απογειώσει». Το συγκεκριμένο χειροποίητο φακελάκι, εκτός από τσάι περιέχει και 280 μικρά διαμάντια. Γιατί; Γιατί έτσι. Ευχόμαστε να μπερδευτεί η οικονόμος του ιδιοκτήτη και να το πετάξει στα σκουπίδια. Όσο για εμάς, μια χαρά βολευόμαστε με τα Lipton.

Τιμή: 12.770 ευρώ.

4. Το κακάσχημο αυτό λαμπατέρ

a near 100000000 table lamp

Το οποίο δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο το έχουν κοστολογήσει στο Amazon πιο πολύ και από το ΑΕΠ της Γερμανίας. Αυτό που μας τρομάζει είναι πως στην ιστοσελίδα δείχνει ότι δεν είναι διαθέσιμο και τρομάζουμε στην σκέψη ότι κάποιος μπορεί να τα «έσκασε» για να το αποκτήσει. Τι διάολο, δεν έχουν πάει ποτέ στα ΙΚΕΑ αυτοί οι άνθρωποι;

Τιμή: 91.295.000 ευρώ

5. Το επίχρυσο χαρτί υγείας

What Might Contain a Household Shopping List for the Super Rich 435987 2

Ορίστε μία κατασκευή που παρουσιάζει την νίκη και την υπεροχή του καπιταλισμού. Η πατέντα αυτή της αυστραλέζικης Toilet Paper Man, υπόσχεται στον κόσμο πως θα νιώσει βασιλιάς ακόμη και στο WC του. Ένα χαρτί υγείας με 3 φύλλα από χρυσό 22 καρατίων. Δεν έχουμε ιδέα πόση άνεση μπορεί να προσφέρει κάτι τέτοιο, αλλά είναι η επιτομή του «λεφτά για πέταμα». Ρε πάτε καλά;

Τιμή:  1.26 εκατομμύρια ευρώ.

Recommended For You