Πήρατε κουτάβι; να τι πρέπει να έχετε στο σπίτι!

Είναι γλυκό και αξιολάτρευτο όπως όλα τα μωρά. Όταν φέρετε στο σπίτι το κουτάβι σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να υποδεχθείτε τον τετράποδο φίλο σας στο σπίτι του για πάντα!
1. Κλουβί μεταφοράς: το νέο κουτάβι σας θα πρέπει να έχει ένα ασφαλές καταφύγιο για να κοιμηθεί ειδικά όταν δεν μπορείτε να το επιτηρείτε συνεχώς, ταξιδεύετε συχνά; το κλουβί μεταφοράς θα λύσει και το πρόβλημα της μεταφοράς, με στυλ.

2. Κολάρο και λουρί: Αυτά είναι απαραίτητα για να πάτε βόλτα το κουτάβι σας. Σιγουρευτείτε ότι έχουν την κατάλληλη εφαρμογή, ώστε το κολάρο να μην είναι πολύ σφιχτά ή πολύ χαλαρά. Επιλέξτε ανθεκτικά υλικά για το λουρί, ώστε να αντέξει στο χρόνο.

3. Μπολ για τροφή και νερό: Δημιουργήστε ένα χώρο ειδικά για το κουτάβι σας και βάλτε εκεί τα μπολ για την τροφή και το νερό του. Τοποθετήστε από κάτω ένα λαστιχένιο χαλάκι για να μη λερώνει πολύ. θα είναι σίγουρα τσαπατσούλικο στην αρχή!

4. Παιχνίδια: Έχοντας μια ποικιλία από διαφορετικά παιχνίδια θα κρατήσετε το κουτάβι σας απασχολημένο και θα το αποτρέψετε από σκανταλιές. Τα χνουδωτά παιχνίδια είναι ιδανικά για να κρατούν συντροφιά στο ζώο σας τη νύχτα, ενώ τα παιχνίδια από σχοινί και οι μπάλες είναι τέλεια για να ακονίζει τα δόντια του και να παίζει έξω από το σπίτι. Τα παιχνίδια που έχουν μέσα λιχουδιές το κρατάνε απασχολημένο ενώ είναι στο κλουβί του.

5. Εργαλεία καλλωπισμού: Κρατήστε το κουτάβι σας σε άψογη εμφάνιση βουρτσίζοντας το τρίχωμά του. Βούρτσες με μεταλλικές ακίδες χτενίζουν καλύτερα τα μακρύτριχα ενώ οι κοντότριχες βούρτσες δίνουν λάμψη σε ένα κοντό τρίχωμα. Με ένα ψαλίδι μπορείτε να ξεφορτωθείτε μαλλάκια που πετάνε

6. Ασφαλές Σαμπουάν: Αν κάνετε μπάνιο το κουτάβι σας στο σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για κουτάβια, επειδή είναι πιο ήπιο για το δέρμα τους. Όταν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε σαπούνι με φυσικά συστατικά.

7. Βολικό κρεβατάκι: τίποτα δεν λέει “καλωσήρθες σπίτι”, όπως το νέο κρεβάτι του κουταβιού σας. Ένα απαλό κρεβάτι θα κάνει το κατοικίδιο σας να αισθάνεται ασφαλές και άνετα τη νύχτα, έτσι ώστε να μην έρχεται στο δικό σας κρεβάτι!

8. Σαμαράκι με αυξομειούμενο λουρί: Ενώ εκπαιδεύετε το κουταβι σας, το σαμαράκι με λουρί που αυξομειώνεται προσφέρει καλύτερο έλεγχο από ένα περιλαίμιο και ένα απλό λουρί και βοηθάει να τιθασεύσετε το τράβηγμα.

9. Σακούλες απορριμάτων: Μην πηγαίνετε βόλτα χωρίς αυτές! Προστατέψτε τα πάρκα και το δημόσιο περιβάλλον περισυλλέγοντας τα κόπρανα του κατοικίδιου σας.

και να θυμάστε: είστε πολύ τυχεροί! μια υπέροχη ιστορία παντοτινής αγάπη ξεκινάει!

Recommended For You