Ο Steven Spielberg αποκαλύπτει το μέλλον του Indiana Jones!

Καταρχάς να προειδοποιήσω οτι θα βρείτε μερικά spoilers στο τέλος του άρθρου. Συνεχίστε με δική σας ευθύνη!

7bde7f1194fb3838ca9b3cd3b266b2a6

Λοιπόν, θα θυμάστε μάλλον οτι ένα χρόνο πριν είχε επιβεβαιωθεί οτι θα είχαμε και πέμπτη ταινία με ήρωα τον Ιντιάνα Τζόουνς. Από τότε μέχρι και τον Οκτώβριο του 2015, οι φήμες ήθελαν νέο πρωταγωνιστή (ακουγόταν μάλιστα το όνομα του Κρις Πρατ) και γενικά ένα reboot της σειράς ώστε να αντέξει και για πολλές ακόμη συνέχειες, μέχρι που ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δήλωσε πως θέλει τον Χάρισον Φορντ έτσι ώστε «να έχω κάνει πέντε ταινίες με τον Χάρισον και τέσσερις ταινίες με τον Τομ Χανκς. μετά θα πρέπει να κάνω άλλη μια με τον Tομ για να είναι 5-5. Και μετά θα κάνω ταινίες μόνο με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις».

Steven_Spielberg_Indiana_607_1

Πρόσφατα λοιπόν, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιβεβαίωσε ότι ο Χάρισον Φορντ θα είναι ο πρωταγωνιστής της πέμπτης ταινίας και πως η προπαραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει με ημερομηνία εξόδου τις 19 Ιουλιού του 2019, όταν ο Φορντ θα είναι πλέον 76 ετών και θα έχουν περάσει 38 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του ήρωα στο «Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού» του 1981.

Steven_Spielberg_Indiana_607_2

Παράλληλα πέταξε και μερικά spoilers (το ξαναγράφω) οτι παρόλο που κανένας δεν γνωρίζει το σενάριο της 5ης ταινίας, το μόνο σίγουρο είναι οτι ο  Χαρισον Φορντ ΔΕΝ πεθαίνει σε αυτή, αντίθετα με την…  τύχη του στο άλλο blockbuster (Star Wars) στον ρόλο του… μακαρίτη πλέον Han Solo!

πηγή

Recommended For You