Οι Ενώσεις Γονέων βρήκαν κλειστή την πόρτα του Κου Γκίνη

Οι Ενώσεις Συλλόγων Γονέων Αγ. Βαρβάρας, Αιγαλέου, Κορυδαλλού, Χαϊδαρίου καταγγέλλουμε την απαράδεκτη άρνηση του Περιφερειακού Διευθυντή Α/άθμιας & Β/άθμιας  Εκπαίδευσης Αττικής να μας δεχτεί στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης σήμερα Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013.
Γονείς, Εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων, τα ΔΣ των Ενώσεων Γονέων των παραπάνω Δήμων και το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ, ζητήσαμε να συζητήσουμε μαζί του για τα καυτά προβλήματα της Παιδείας στις περιοχές μας. Αντικρίσαμε κλειστές τις πόρτες της Διεύθυνσης .Τηλεφωνήσαμε στους υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα στα γραφεία & ζητήσαμε να δεχτούν ολιγομελή αντιπροσωπία μας .Η απάντησή τους ήταν το κλείδωμα της πόρτας ,το κλείσιμο του τηλεφώνου & η απόλυτη σιγή .
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα & πιο δυναμικά τις κινητοποιήσεις μας  . Θα μας βρίσκουν καθημερινά μπροστά μας μέχρι να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που καταστρέφει την Παιδεία & το Μέλλον των παιδιών μας .
Καλούμε Γονείς ,Εκπαιδευτικούς ,Μαθητές ,Συνδικάτα ,Μαζικούς φορείς σε ανυποχώρητο αγώνα με πρώτη απάντηση την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013 στις κοινές Συγκεντρώσεις & Πορείες των Δήμων μας που θα συγκλίνουν στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού & Ελ. Βενιζέλου στις 19:00 .
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Γονέων Αγ. Βαρβάρας, Αιγαλέου, Κορυδαλλού
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 225
AΡ. ΠΡΩΤ  268
ΤΗΛΕΦΩΝΟ – FAX: 210- 4973864
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.esgomak.edu.gr

Recommended For You