Οι αυτοκαθαριζόμενες πετσέτες είναι ό,τι χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου

Πολλές φορές οι πετσέτες μπάνιου μπορεί να κοκαλώσουν ή να σκληρύνουν από την υπερβολική χρήση και την πάροδο του χρόνου. Αυτό φυσικά μπορεί να συμβεί από το γεγονός ότι θα πρέπει να είναι καθαρές και με όσο το δυνατόν λιγότερα… μικρόβια.

Εάν τώρα βαριέστε να πλένετε διαρκώς τις πετσέτες σας και είναι «όνειρο ζωής» να είχατε πάντοτε στο μπάνιο σας αντί-μικροβιακές πετσέτες που παραμένουν πάντοτε καθαρές και μετά την πρώτη χρήση τους, χωρίς να χρειάζεται να τις χώσετε στο πλυντήριο, σας έχουμε… τη λύση!

Η επιστημονική ομάδα πίσω από τις Silvon συνδυάζει στο ύφασμα την καθαρότητα του ασημιού με την απαλότητα του οργανικού βαμβακιού. Αυτό με απλούστερα λόγια σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες πετσέτες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να απομακρύνουν το 99% των βακτηρίων προτού αυτά εμφανιστούν. Ουσιαστικά μας… έρχονται από το μέλλον και το σημαντικότερο είναι ότι οι συγκεκριμένες high-tech πετσέτες είναι σούπερ απαλές, για αυτό ακόμη και εάν έχετε απαλό δέρμα δεν θα έχετε το παραμικρό θέμα.

Οι εμπνευστές του εν λόγω project, χρησιμοποίησαν το Kickstarter για να εξασφαλίσουν έξτρα χρηματοδότηση και η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων ήταν άκρως θετική, καθώς το συγκεκριμένο project συγκέντρωσε περισσότερα από 200.000 δολάρια όταν ο αρχικός στόχος ήταν τα 20.000$.

https://www.digitallife.gr

Recommended For You