Μέσω internet θα μαθαίνεις αν βγαίνεις στη σύνταξη

Μέσω διαδικτύου θα μπορούν να ενημερώνονται από την προσεχή Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σχετικά με την ημερομηνία θεμελίωσης του συνταξιοδοτικού τους δικαιώματος.
Από την παραπάνω ημερομηνία και έπειτα, θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr), το ηλεκτρονικό εργαλείο “Οδηγός Θεμελίωσης Συνταξιοδοτικού Δικαιώματος”, που θα είναι ενημερωμένο με τις νέες συνταξιοδοτικές διατάξεις του νόμου 4093/2012.
Με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του ΙΚΑ ενημερώνει τους ασφαλισμένους του Ιδρύματος, ότι είναι σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του τομέα συντάξεων προς την κατεύθυνση της σύνδεσης όλων των εργαλείων με τα στοιχεία -αποδοχές και ημέρες ασφάλισης- που τηρούνται στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για κάθε ασφαλισμένο.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο οδηγός θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος θα συνδεθεί με τις ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη και την παρακολούθηση της πορείας της αίτησης συνταξιοδότησης και της αίτησης για προσδιορισμό χρόνου ασφάλισης.
Πηγή: www.news.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You