Ερευνα: Τα 9 μυστικά που δεν ξέρετε για τις αεροσυνοδούς

Οι ευγενικές κυρίες που σας υποδέχονται κάθε φορά στην είσοδο ενός  αεροπλάνου εύχονται να έχετε ένα καλό και ασφαλές ταξίδι!..
Αναρωτηθήκατε ποτέ και εσείς όμως αν συμπεριφέρεστε με τέτοιο τρόπο ώστε και η δική τους δουλειά να γίνεται με ευκολία; Σας αποκαλύπτουμε μερικά μυστικά που μάλλον δεν έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό σας!
Ξεκινάμε…
Μην ρωτάτε μια αεροσυνοδό που μπορείτε να τοποθετήσετε την προσωπική σας αποσκευή… Είναι στις αρμοδιότητες της να τακτοποιήσει αυτό το θέμα ακόμη και μόνη της.. Οι ίδιες εκμυστηρεύονται ότι τις εκνευρίζει πολύ αυτό το γεγονός!
Ακόμη χειρότερα συναισθήματα όμως τους προκαλούν οι επιβάτες που τις σκουντάνε με το δάχτυλο του χεριουύ για να ρωτήσουν κάτι! Σε κάθε περίπτωση το διακριτικό κουδουνάκι σε κάθε θέση βρίσκεται εκεί για τον ίδιο σκοπό…
Μάθετε και αυτό… Έρευνα αποδεικνύει ότι οι αεροσυνοδοί δεν συμπαθούν καθόλου τα παιδιά! Γιατί νομίζετε άλλωστε επιλέγουν να δουλεύουν μακριά από το σπίτι τους τόσο μεγάλο διάστημα; Φανταστείτε λοιπόν τη διάθεση τους όταν με το αεροπλάνο ταξιδεύει μια σχολική τάξη!
Στη διάρκεια των νυχτερινών πτήσεων, μια άτυπη πολιτική των αεροσυνοδών είναι να καθυστερούν το γεύμα στους επιβάτες ώστε αυτοί να νυστάξουν , να αποκοιμηθούν και έτσι εκείνες να αποφύγουν τις πολλές ερωτήσεις και ότι αυτό προμηνύει…
Μυστικό: Οι αεροσυνοδοί ζητούν από τον πιλότο να διατηρήσει αναμμένη την ένδειξη της ζώνης στα καθίσματα ώστε οι επιβάτες να μην μετακινούνται και εκείνες να σερβίρουν με μεγαλύτερη άνεση.
Μείνετε μακριά από τα χωράφια τους! Αν θελήσετε να ξεπιαστείτε εξερευνώντας τους λιγοστούς χώρους του αεροπλάνου, αποφύγετε να πάτε εκεί όπου οι αεροσυνοδοί ετοιμάζουν το γεύμα σας και κάνουν διάφορες άλλες δουλειές. Τις εκνευρίζει επίσης απίστευτα!
Αν θελήσετε να μάθετε πάνω από πού πετάτε, τότε την απάντηση δεν θα τη βρείτε στις «ευγενικές» κυρίες. Είναι το ίδιο άπειρες όπως εσείς και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνετε τελικά με την απορία…
Είστε καλοντυμένος/η, ευγενικός/η, έγκυος ή φίλος/η μια αεροσυνοδού; Τότε έχετε πολλές πιθανότητες να ταξιδέψετε στην Πρώτη Θέση ή την business class δίχως να πληρώσετε παραπάνω…
Και για το τέλος, επειδή έχουμε συνδυάσει το επάγγελμα της αεροσυνοδού με το γυναικείο φύλο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άντρες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι gay!
http://www.tsekouratoi.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You