Βραβείο Προστασίας του Περιβάλλοντος στους Μάρτυρες του Ιεχωβά

Οι εκτυπωτικές εγκαταστάσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Μεξικό έλαβαν για έβδομη συνεχή χρονιά το βραβείο Industria Limpia.
Στις 26 Σεπτεμβρίου 2012, η κυβέρνηση του Μεξικού απένειμε στους Μάρτυρες του Ιεχωβά τιμητική διάκριση «για την επιμέλειά [τους] όσον αφορά τη φροντίδα και την προστασία του περιβάλλοντος».
Το πρόγραμμα Industria Limpia ενθαρρύνει τις βιομηχανίες να χρησιμοποιούν μεθόδους που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά συμμετέχουν σε αυτό κάθε χρόνο παρότι η οργάνωσή τους είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ένας εκπρόσωπος των εκτυπωτικών μας εγκαταστάσεων στο Μεξικό είπε: «Για να κερδίσουμε το συγκεκριμένο βραβείο προστασίας του περιβάλλοντος πρέπει να αποδείξουμε ότι οι διαδικασίες παραγωγής μας και οι εκπομπές ρύπων είναι σύμφωνες με τους τοπικούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς όσον αφορά εφτά τομείς: τον ατμοσφαιρικό αέρα, τα ύδατα, τα αστικά απορρίμματα, τα επικίνδυνα απόβλητα, την ασφάλεια, την ηλεκτρική ενέργεια και την περιβαλλοντική συνείδηση. Η εγγραφή σε αυτό το πρόγραμμα δεν είναι υποχρεωτική. Συμμετέχουμε εθελοντικά».
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά σε όλο τον κόσμο κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να μην καταστρέφουν το πολύτιμο οικοσύστημα της γης.
http://www.jw.org

Recommended For You