Αυτό είναι το iPhone 6, το iPhone 6 plus και το Apple Watch

images

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την ύπαρξη δύο συσκευών, ο Tim Cook παρουσίασε μόλις το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus με οθόνες διαγωνίόυ 4,7 και 5,5 ιντσών, αντίστοιχα.

Τα δύο νέα μοντέλα του iPhone 6 σε σχέση με το 5S

Tα νέα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι τα λεπτότερα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple.

To πιο λεπτό iPhone που κυκλοφόρησε ποτέ

Οι συσκευές ενεργοποιούνται από τον επεξεργαστή Α8 της Apple, που διαθέτει 25% περισσότερη υπολογιστική ισχύ από τον προηγούμενο Α7 και επιταχύνει τα γραφικά κατά 50%. Το νέο σετ συσκευών iPhone 6, είναι 50% πιο ισχυρό από το πρώτο iPhone.

Και οι δύο συσκευές έχουν επίστρωση οθόνης τεχνολογίας ion. Οι αναλύσεις των οθονών είναι 1334 x 750 pixels (iPhone 6) και 1920 x 1080 (iPhone 6 Plus).

Οι φωτογραφική μηχανή των νέων συσκευών, περισσότερο προηγμέη από ποτέ, έχει ανάλυση 8 Megapixels και ανανεωμένο σένσορα για πιο ρεαλιστική απεικόνιση ενώ διαθέτουν και σταθεροποιητή εικόνας για σχεδόν κινηματογραφικής ποιότητας βίντεο.

Οι συσκευές λειτουργούν και σε landscape mode.

Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν μια πληθώρα νέων εφαρμογών όπως το Health App και θα ‘τρέχουν’ με το νέο λειτουργικό, iOS 8.

Οι τιμές του iPhone 6 για τις τρεις εκδόσεις (16, 64, κι 128Gb)

Το νέο σετ συσκευών υποστηρίζει το σύστημα πληρωμών Apple Pay, το οποίο υπόσχεται ότι οι “μέρες του πορτοφολιού” είναι μετρημένες. αφού επιτρέπει την εισαγωγή του αριθμού πιστωτικής κάρτας του κατόχου, και την ανέπαφη πληρωμή αγαθών και υπηρεσιών που θα υποστηρίζουν το Apple Pay, με χρήση του δακτυλικού του αποτυπώματος, μέσω του Touch ID. Του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που υπάρχει και ατο iPhone 5S.

H Apple υποστηρίζει ότι έχει κλείσει συνεργασίες με την American Express, τη VISA και την Mastercard, καθώς και με 22.000 σημεία λιανικής που υποστηρίζουν ανέπαφες πληρωμές και συναλλαγές.

Και λίγο πριν το τέλος ακούστηκε η γνώριμη φράση-σήμα κατατεθέν του Steve Jobs, “one more thing” και ο Tim Cook παρουσίασε το Apple Watch, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το λανσάρισμα μιας νέας φορετής συσκευής.

http://www.lifo.gr

Recommended For You