Έτσι θα έχεις σφριγηλό δέρμα από το πρωί! Πολύ απλή και οικονομική «θεραπεία».

Το έχετε παρατηρήσει ότι όλες σχεδόν οι Σκανδιναβές έχουν καθαρό και πορσελάνινο – σφριγηλό δέρμα – πρέπει να φταίει το κρύο – δεν εξηγείτε αλλιώς!
Μάθετε και εσείς ένα μικρό μυστικό που ανακαλύψαμε:
Για να διατηρήσετε το δέρμα σας σφριγηλό, νεανικό, καθαρό και λαμπερό πλυθείτε κάθε πρωί με άφθονο κρύο νερό και χυμό λεμονιού.
Τοποθετήστε στο ψυγείο σας μια κανάτα με νερό από το βράδυ, το πρωί βγάλτε την κανάτα και ρίξτε μέσα χυμό από ένα λεμόνι. Ανακατέψτε καλά το νερό και πλυθείτε με αυτό αρκετές φορές.
Το κρύο νερό σφίγγει το δέρμα και τους πόρους, η ενυδατική κρέμα που θα απλώσετε θα «κάτσει» καλύτερα καθώς και το μακιγιάζ σας θα έχει καλύτερη αποτελεσματικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια.
Ο χυμός λεμονιού επίσης σφίγγει το δέρμα και τους πόρους, προσφέρει μια έξτρα δόση βιταμινών και συστατικών απαραίτητων για την υγεία του δέρματος. Επίσης, τα οξέα του λεμονιού προσφέρουν απολέπιση, καθαρίζουν το δέρμα από τα υπολείμματα του μεταβολισμού που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας και αφήνουν το δέρμα λαμπερό και φωτεινό.
Εννοείτε ότι το αντηλιακό σας δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σας περιποίηση είτε στην ενυδατική σας κρέμα είτε στο make up σας.
http://www.briefingnews.gr

Recommended For You