Όταν ένα drone πετάει μέσα σε βροχή πυροτεχνημάτων -ΒΙΝΤΕΟ

imagesH Sony χρησιμοποίησε για πρώτη φορά drones, στο τελευταίο της διαφημιστικό σποτ, ώστε να καταγράψει τις εκρήξεις χρώματος στον ουρανό.
Αξιοποιώντας βιντεοκάμερες 4K CineAlta F55 της ιαπωνικής εταιρείας και το Spreading Wings S1000+ drone της DJI, η οποία κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως σε αυτή τη δυναμικά αναδυόμενη αγορά, ο σκηνοθέτης Ben Tricklebank είχε την ευκαιρία να καταγράψει εντυπωσιακά πλάνα.
Στη διαφήμιση χρησιμοποιήθηκαν χειροποίητα πυροτεχνήματα, που κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία. Το soundtrack έγραψε ο Kygo με τη συμμετοχή του Conrad Sewell της Sony Music, σε συνδυασμό με ένα remix του κομματιού Firestone.
«Η χρήση των drones, για να γυρίσουμε μέρος του υλικού της διαφήμισης, ήταν μια πραγματικά καινοτόμα και διαφορετική προσέγγιση και πιστεύουμε ότι έδωσε στους θεατές μια εντελώς διαφορετική οπτική», σχολίασε ο βραβευμένος Βρετανός σκηνοθέτης.
Σύμφωνα με τη Sony, τα πυροτεχνήματα συνθέτουν μια δυνατή εικόνα, ιδανική για την επικοινωνία των δυνατοτήτων των 4K τηλεοράσεων, ενώ το εντυπωσιακό σποτ ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα ειδικό εφέ.
Πηγή protothema.gr

Recommended For You