Όλο το 2014 μέσα από τα μάτια των 1,35 δισ. Facebook χρηστών!

Οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο, το δημοσιεύουμε πλέον στα Social Media. Το Facebookαποτελεί το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο, έχοντας πάνω από 1,35 δισ. χρήστες, και σίγουρα το περιεχόμενο του μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το τι συνέβη μέσα στο 2014.

Facebook 2014 year in review

Πραγματοποιώντας επίσκεψη στο yearinreview.fb.com, μπορείτε να δείτε σε slider τα 10 σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τους χρήστες του Κοινωνικού Δικτύου μέσα στο 2014. Επίσης, μετά το τέλος των θεμάτων μπορείτε να δείτε περιεχόμενο από τις εξής 10 σημαντικές λίστες θεμάτων οι οποίες αφορούν την Αμερική:

1) Θέματα
2) Τοποθεσίες
3) Αθλητές
4) Καλλιτέχνες
5) Τηλεοπτικές σειρές
6) Ταινίες
7) Τραγούδια
8) Παιχνίδια
9) Βίντεο Ice Bucket Challenge
10) Ανθρώπους που χάσαμε

Recommended For You

About the Author: admin

Ο Άγγελος Φίσκιλης ασχολείται με την Κοινωνική Οικονομία σαν σύμβουλος ανάπτυξης κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το 2012, είναι μέλος 3 κοινωνικών επιχειρήσεων και διαχειρίζεται την ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org που είναι το σημείο αναφοράς για όποιον αναζητά ενημέρωση για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, επίσης του ανήκει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα EllinikaProionta.Gr που παρουσιάζει Έλληνες παραγωγούς. Είναι διαπιστευμένος Αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογραφεί εδώ και 10 χρόνια.