Χαμόγελα με το κουτάλι Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Το Σάββατο 27 Απριλίου, τα καταστήματα frozen yogurt Yoomoo θα διαθέσουν όλες τις εισπράξεις της ημέρας για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών του ΚΑΑΠΑΑ(πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας).
Απολαύστε υπεύθυνα!
Λίγα λόγια για το ΚΑΑΠΑΑ
Το ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ ιδρύθηκε το 1914 για τη φροντίδα θυμάτων πολέμου.
Σήμερα λειτουργεί ως Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Παιδιών. Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους φορείς στην Ελλάδα με αντικείμενο την προστασία, την αποκατάσταση και την  κοινωνική ένταξη των παιδιών με αναπηρίες.
Στις εγκαταστάσεις του στη Βούλα, στην περιοχή του Σκαραμαγκά και  στις δομές αποϊδρυματισμού στο Ελληνικό, στα Πατήσια και στο Βύρωνα  το ΚΑΑΠΑΑ φροντίζει περισσότερα από 140 παιδιά. Παρά το αντίξοο  κοινωνικοοικονομικό πλαίσιο, το Κέντρο λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως  παρέχοντας προγράμματα αποκατάστασης (εργοθεραπεία, λογοθεραπεία,  ψυχολογική υποστήριξη), κοινωνικής ένταξης, αναδοχής και υιοθεσίας  καθώς και πλήθος δραστηριοτήτων.
Επειδή απόλαυσηείναι να προσφέρεις χαρά… σας περιμένουμε σε ένα από  τα καταστήματά μας για να τη γευτείτε σε μεγάλες δόσεις.
Και εμείς με τη σειρά μας θα διαθέσουμε όλες τις εισπράξεις της ημέρας για να αγκαλιάσουμε τις ανάγκες του ΚΑΑΠΑΑ στην αγορά ειδών πρώτης  ανάγκης.

Recommended For You