Φωτογραφίες της διάσωσης που κόβουν την ανάσα, από το ιταλικό Π.Ν.

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, τραβηγμένες από τα ελικόπτερα που επιχειρούν πάνω από το φλεγόμενο πλοίο, έδωσε στη δημοσιότητα το ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό.

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, τραβηγμένες από τα ελικόπτερα που επιχειρούν πάνω από το φλεγόμενο πλοίο, έδωσε στη δημοσιότητα το ιταλικό πολεμικό ναυτικό.

Στις 5 φωτογραφίες, φαίνονται καθαρά τόσοι οι φλόγες που καίνε το πλοίο μεσοπέλαγα, όσο και οι συγκεντρωμένοι στο κατάστρωμα επιβάτες, με τα σωσίβια τους φορεμένα, να περιμένουν τους διασώστες να τους απεγκλωβίσουν. Δείτε το συγκλονιστικό υλικό.


http://topontiki.gr

Recommended For You

About the Author: admin

Ο Άγγελος Φίσκιλης ασχολείται με την Κοινωνική Οικονομία σαν σύμβουλος ανάπτυξης κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το 2012, είναι μέλος 3 κοινωνικών επιχειρήσεων και διαχειρίζεται την ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org που είναι το σημείο αναφοράς για όποιον αναζητά ενημέρωση για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, επίσης του ανήκει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα EllinikaProionta.Gr που παρουσιάζει Έλληνες παραγωγούς. Είναι διαπιστευμένος Αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογραφεί εδώ και 10 χρόνια.