Συνέλευση Περιφερείας 2016 ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΣΙΟΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ!

IMG_20160624_165058Σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα μέναμε λίγο περισσότερο στις Περιφερειακές Συνελεύσεις που αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη. Ιδού λοιπόν σήμερα τη Μαλακάσα, μετά τη Θεσσαλονίκη. Ας είναι καλά οι φίλοι μας που μας προμηθεύουν υλικό για να ενθαρρυνθούμε όλοι…

Η χαρά των αδελφών είναι μεγάλη για τον θαυμάσιο τρόπο που μας διδάσκει ο Ιεχωβά. Διαβάζουμε από τα μηνύματα φίλων: Πήραμε ως τώρα αρκετή ενθάρρυνση και εκπαίδευση για να αντιμετωπίσουμε όσες δυσκολίες, στενοχώριες και προβλήματα προκύψουν με οσιότητα προς τον Θεό, γνωρίζοντας πώς αυτός πρώτος αποδεικνύεται όσιος απέναντι μας.”

Το πρόγραμμα πολύ διδακτικό σε βάζει σε πολύ βαθιές σκέψεις (στοχασμό). To Θέμα ειναι: ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΣΙΟΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ! Η Περιφερειακή Συνέλευση πιάνει όλη την χριστιανική ζωή, πώς να αποδεικνυόμαστε όσιοι στον Ιεχωβά. Παρόντες το απογευματινό πρόγραμμα, Αθήνα 3426, Θεσσαλονίκη 1896, Μυτιλήνη 393, Βουλγαρόφωνοι Αθήνα 6, σύνολο 5777. Έπεται και συνέχεια. Αξίζει να μην το χάση κανείς αυτό το πρόγραμμα.

Μου γράφουν αδελφοί: Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σου αποστέλλουμε το παρόν ενημερωτικό e-mail, αναφορικά με την πραγματοποίηση σειράς τριήμερων εκδηλώσεων πολιτισμικού – θρησκευτικού περιεχομένου στην Αθήνα από τους Χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά, στον χώρο συνελεύσεών μας στη Μαλακάσα Αττικής, που αναμένεται να παρακολουθήσουν συνολικά 15.000 άτομα.

This slideshow requires JavaScript.

Η πρώτη εξ αυτών των εκδηλώσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και θα κορυφωθεί σήμερα Κυριακή 26 Ιουλίου 2016 (διάρκεια προγράμματος Παρασκευή έως Κυριακή από τις 09:00 ως τις 17:00). Είναι αξιοσημείωτο ότι αναμένεται στην εν λόγω πρώτη τριήμερη εκδήλωση να παρευρεθούν περί τα 4.500 άτομα στην Αθήνα. Οι αριθμοί δικαίωσαν και με το παραπάνω την πρόβλεψη των διοργανωτών…

Οι υπόλοιπες τρεις αντίστοιχες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά τις ημερομηνίες 1-3 Ιουλίου 2016, 8-10 Ιουλίου 2016 και 15-17 Ιουλίου 2016 τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο. Και πάντα θα υπάρχει μια πολύ όμορφη διάθεση, σε εκείνους που είναι εκεί να παρακολουθούσουν τις εργασίες της… Η δικιά μας η εκκλησία είναι προγραμματισμένη για τις 15-17 Ιουλίου. Και φυσικά θα είμαστε εκεί…

Εδώ οι υποψήφιοι για βάφτισμα πηγαίνουν στο χώρος που έχει οριστεί για το βάφτισμα… Το Χριστιανικό βάφτισμα προϋποθέτει κατανόηση του Λόγου του Θεού και συνειδητή απόφαση από μέρους κάποιου να παρουσιάσει τον εαυτό του για να εκτελεί το αποκαλυμμένο θέλημα του Θεού έγινε φανερό την Πεντηκοστή του 33 Κ.Χ., όταν οι Ιουδαίοι και οι προσήλυτοι που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί και οι οποίοι είχαν ήδη κάποια γνώση των Εβραϊκών Γραφών άκουσαν τον Πέτρο να μιλάει για τον Ιησού τον Μεσσία, και ως αποτέλεσμα 3.000 άτομα «ασπάστηκαν εγκάρδια τα λόγια του» και «βαφτίστηκαν». (Πρ 2:41· 3:19–4:4· 10:34-38) Στη Σαμάρεια, πρώτα πίστεψαν στα καλά νέα που τους κήρυξε ο Φίλιππος και μετά βαφτίστηκαν. (Πρ 8:12)

Ο Αιθίοπας ευνούχος, ευλαβής προσήλυτος στον Ιουδαϊσμό, ο οποίος ως προσήλυτος είχε επίσης γνώση για τον Ιεχωβά και τις Εβραϊκές Γραφές, άκουσε πρώτα την εξήγηση σχετικά με την εκπλήρωση αυτών των γραφών στο πρόσωπο του Χριστού, τη δέχτηκε, και κατόπιν θέλησε να βαφτιστεί. (Πρ 8:34-36) Ο Πέτρος εξήγησε στον Κορνήλιο ότι «όποιος φοβάται [τον Θεό] και εργάζεται δικαιοσύνη είναι ευπρόσδεκτος» (Πρ 10:35) και ότι όποιος θέτει πίστη στον Ιησού Χριστό λαβαίνει συγχώρηση αμαρτιών μέσω του ονόματός του. (Πρ 10:43· 11:18) Όλα αυτά είναι σε αρμονία με την εντολή του Ιησού: «Κάντε μαθητές διδάσκοντάς τους να τηρούν όλα όσα σας έχω παραγγείλει». Εκείνοι που δέχονται τη διδασκαλία και γίνονται μαθητές μπορούν ορθά να βαφτιστούν.—Ματ 28:19, 20· Πρ 1:8.

Οι στιγμές στη Μαλακάσα και όπου αλλού γίνονται Συνελεύσεις Περιφερείας είναι μοναδικές… Όπως κι αν δεις σχόλια από αδελφούς που τις παρακολουθούν θα δεις τα καλύτερα… Αλλά όλα γίνονται πολύ προσεκτικά. Δεν χρειάζεται να αποκαλύψει κανείς τι ακριβώς γίνεται εκεί. Η λαχτάρα και η προσμονή είναι ότι καλύτερο μπορεί να χει κανείς για να απολαύσει με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα όταν θα έρθει η σειρά του… Κι αυτό ακριβώς τη γραμμή θα κρατήσει και ο ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ. Δείτε από ΕΔΩ και ΕΔΩ υλικό και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά το περιεχόμενο του προγράμματος της κάθε ημέρας καθώς και το γενικό Δελτίο Τύπου για τις Περιφερειακές Συνελεύσεις των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά

πηγή

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΣΙΟΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ!

Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά 2016

Σας προσκαλούμε θερμά στη φετινή τριήμερη συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Παρασκευή: Μάθετε μέσω ομιλιών και σύντομων βίντεο πώς έθεσε ο Ιησούς Χριστός τέλειο υπόδειγμα ως «ο όσιος» του Θεού.—Πράξεις 2:27.
  • Σάββατο: Δείτε τι μας διδάσκει το Γραφικό βιβλίο του Ιώβ για το πώς να παραμένουμε όσιοι παρά τις μεγάλες αντιξοότητες.
  • Κυριακή: Παρακολουθήστε μια συναρπαστική ταινία για το πώς ο Βασιλιάς Εζεκίας «έμεινε προσκολλημένος στον Ιεχωβά» ενώ τον πολιορκούσαν οι εχθροί του.—2 Βασιλέων 18:6.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ;

Όλοι. Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν περιφέρεται δίσκος.

Recommended For You