Τι θα μας κάνει πιο δυνατούς απέναντι στο κρυολόγημα και στις ιώσεις

imagesΤώρα που έχει λίγο παραπάνω κρύο και έχει αλλάξει ο καιρός, εμφανίζουμε όλα και συχνότερα συμπτώματα ιώσεων και κρυολογήματος.

Φτέρνισμα, πονόλαιμος, επίμονος βήχας, φλέγματα, αδυναμία,  γενικότερη αδιαθεσία είναι μόνο ορισμένα από τα δυσάρεστα συμπτώματα που μπορούμε να εμφανίσουμε κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος και των ιώσεων. Γιατί λοιπόν να έχουμε αυτά τα συμπτώματα και να μην προσπαθήσουμε να τα μειώσουμε ή και αν τα εξαφανίσουμε; Η αλλαγή της διατροφής πολλές φορές δε φτάνει, χρειάζονται και κάποια συμπληρωματικά συστατικά όπως είναι τα συμπληρώματα διατροφής.

Ο συνδυασμός δύο συμπληρωμάτων όπως είναι το Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς και το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, μπορεί να οδηγήσει στο να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το πρώτο είναι αυτό που θα μας εφοδιάσει με βιταμίνες όπως είναι η βιταμίνη C, η πιο γνωστή και ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη, που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και θα συνδράμει στη μείωση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.  Περιέχει κολλαγόνο και υαλουρονικό, που ενισχύουν τη σύσταση του δέρματος, του μεγαλύτερου οργάνου του σώματος, και είναι και η πρώτη μορφή αντίστασης, σε επιθέσεις από μικροοργανισμούς και ιούς.

Το δεύτερο έχει ακόμα μεγαλύτερη δράση, αφού ενδείκνυται για τα προβλήματα του άνω αναπνευστικού συστήματος, το οποίο επηρεάζεται κατά την εμφάνιση μίας ίωσης και του κρυώματος. Το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, περιέχει συστατικά όπως είναι το μέλι και το έλαιο θυμαριού, που έχουν μαλακτική δράση σε περίπτωση πονόλαιμου, ενώ βοηθούν σημαντικά όταν έχουμε επίμονο βήχα, που μας φέρνει μεγάλη δυσφορία σε πολλές καταστάσεις, ενώ είναι πολύ ενοχλητικός κατά το νυχτερινό ύπνο. Είναι ιδανικά καθώς λειτουργούν ως αποχρεμπτικά και βλενοδιαλυτικό, βοηθώντας στη μείωση και τη διάλυση των φλεγμάτων.

Ο συνδυασμός τους θα ενισχύσει τον οργανισμό, θα μειώσει πολλά από τα συμπτώματα και θα εξαφανίσει πολλά άλλα…. θα είναι τα δύο απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής όχι μόνο κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος αλλά και σε όλες τις άλλες περιστάσεις.

…Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

http://medicalnews.gr

Recommended For You