Τι απέγινε το υπόλοιπο καστ του Friends;

 images

Εντάξει με τα έξι ”Φιλαράκια” που μάθαμε τα πάντα για τη ζωή τους και την πορεία τους μετά το τέλος της περίφημης σειράς. Πέρα όμως από τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry, Lisa Kudrow και Matt LeBlanc, υπήρξαν κι άλλοι ηθοποιοί που συνέβαλαν με τους μικρότερους ρόλους τους στην απογείωση του Friends. Αξίζει να τους θυμηθούμε και να καταγράψουμε την δράση τους μετά το τέλος της σειράς.

Janice (Maggie Wheeler)

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο αστέρι πέρα από την πρωταγωνιστική πεντάδα. Η φωνή της όταν έλεγε το περίφημο “Oh My God” και το διαπεραστικό γέλιο της έμειναν αξέχαστα στο τηλεοπτικό κοινό. Η Wheeler συνέχισε την καριέρα της στη μικρή οθόνη με εμφανίσεις στις σειρές Everybody Loves Raymond, Archer και How I Met Your Mother.

Gunther (James Michael Tyler)

O αγαπημένος Gunther που όταν την έλεγε στον Ross νοιώθαμε την ίδια και μεγαλύτερη ακόμα ικανοποίηση, μέτρησε 148 εμφανίσεις στα 236 επεισόδια του Friends. Από όλο το καστ της σειράς είναι εκείνος που έχει κρατήσει το πιο χαμηλό προφίλ, με λίγες εμφανίσεις ως καλεσμένος σε τηλεοπτικά show. Στον ελεύθερο χρόνο του γράφει τραγούδια στα keyboards του.

Charlie (Aisha Tyler)

H Aisha Tyler εμφανίστηκε για εννέα επεισόδια την σεζόν 2003, προφανώς σε μία προσπάθεια της παραγωγής να προσελκύσει περισσότερους Αφροαμερικάνους, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή το καστ παραήταν καυκάσιο. Η Tyler πέρα από ηθοποιός είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με 320.000 followers στο Twitter!

Emily (Helen Baxendale)

Η Emily με την εκνευριστική και fake Βρετανική προφορά χρειάστηκε να φύγει νωρίς από την σειρά αφού η Helen Baxendale έμεινε έγκυος και δεν είχε περάσει στα αμερικανικά κιτάπια ως πολίτης της χώρας. Όπως αποκάλυψε πληρώθηκε μόνο 1.000 λίρες για κάθε επεισόδιο. Η Baxendale πάντως δεν έμεινε χωρίς δουλειά αφού έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά βρετανικά κυρίως τηλεοπτικά προγράμματα και σειρές.

Eddie Menuek (Adam Goldberg)

O αξέχαστος ψυχοπαθής συγκάτοικος του Chandler όταν για ένα διάστημα εκείνος και ο Joey είχαν τσακωθεί. “Έψαξε” κι αυτός τον Στρατιώτη Ράιαν στο φιλμ του Spielberg, εμφανίστηκε στο Entourage ενώ φέτος έκανε πέρασμα και από το Fargo.

Julie (Lauren Tom)

H κάποτε φίλη του Ross, έπαιξε στο Supernatural και χάρησε τη φωνή της στο Futurama, την animated σειρά του Matt Groening.

Mark Robinson (Steven Eckholdt)

Ο συνεργάτης της Rachel που έκανε τον Ross να τρελαίνεται από ζήλεια, έπαιξε στο The West Wing από το 2003 μέχρι το 2006, αλλά και στις σειρές The L Word, Castle και Bones.

Alice Knight (Debra Jo Rupp)

Ήταν η μέσα στις αγάπες και στα μέλια πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία φιλενάδα του αδελφού της Phoebe. H Debra Jo Rupp βρήκε το τηλεοπτικό της λιμάνι στη σειρά That ’70s Show, παίζοντας εκεί από το 1998 μέχρι το 2006.

Kathy (Paget Brewster)

H πανέμορφη Kathy ήταν εκείνη που έκανε τους Joey και Chandler να τσακωθούν για πρώτη φορά τόσο άσχημα, με τον δεύτερο να καταλήγει μέσα στο ξύλινο κουτί ζητώντας συγγνώμη. Η Paget Brewster έπαιξε σε 126 επεισόδια του Criminal Minds!

Joshua Burgin (Tate Donovan)

Όταν έλεγε το όνομά του η Rachel έλιωνε από πόθο και κόντευε να του δώσει το μαγαζί ολόκληρο όταν πήγαινε να ανανεώσει την γκανταρόμπα του. Ο Tate Donovan μετά το Friends έπαιξε σε πολλές σειρές αλλά και στη μεγάλη οθόνη. Μία από τις ταινίες ήταν και το βραβευμένο με Όσκαρ Argo του Ben Affleck.

http://www.comingsoon.gr

Recommended For You