Τεράστια Κυβερνοεπίθεση δέχεται το Facebook εδώ και ώρα! #facebookdown

imagesΈπεσε παγκοσμίως το Facebook. Η σελίδα τέθηκε εκτός λειτουργίας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

Λίγα λεπτά μετά τις 22:00 το Facebook άρχισε να «κολλάει» ενώ περίπου δέκα λεπτά αργότερα κατέρρευσε βγάζοντας το μήνυμα.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, το Facebook «έπεσε», αφήνοντας αντιμέτωπους με…. στερητικό σύνδορμο εκατομμύρια χρήστες του.

Η υπηρεσία ξεκίνησε να «κολλάει» το βράδυ της Δευτέρας, με την πρόσβαση να καθίσταται αδύνατη σε αυτή μετά τις 22:00. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα είναι «παγκόσμιο» και δεν αφορά μόνο στη χώρα μας.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις 24 Σεπτεμβρίου οπότε και η υπηρεσία είχε μείνει ανενεργή για πάνω από 20 λεπτά της ώρας.

Οπως ήταν επόμενο τα social media πήραν «φωτιά».

Προς το παρόν οι χρήστες βρίσκονται αντιμέτωποι με το μήνυμα «Συγνώμη, κάτι έχει γίνει λάθος. Εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα».

Ωστόσο άπαντες απορούν τι συμβαίνει και μία από τις πιο δημοφιλείς σελίδες στον κόσμο αντιμετωπίζει ξαφνικά τέτοιο πρόβλημα.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι οι αλλεγές στον κώδικα του προγράμματος τις τελευταίες ημέρες, με υιοθέτηση νέων υπηρεσιών όπως το περίφημο «dislike» φαίνεται να έχουν παρενέργειες. Η εταιρεία πάντως τηρεί σιγήν ιχθύος..

Σε Μαζική Επίθεση που δέχεται το FaceBook εδώ και λίγη ώρα οφείλονται τα προβλήματα

Clip

Recommended For You