Τα ελληνικά μαγιό που φορούνται από τη Naomi Campbell και τη Chiara Ferragni

imagesΗ Ιωάννα Τσερέπα και η Audrey Zucker ξετυλίγουν μαζί τη δημιουργική τους έμπνευση. Στην άκρη του νήματος βρίσκεται ένα brand μαγιό με εντυπωσιακό σχεδιασμό και βάση το πλεκτό νήμα: Τα MITOS, που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα διάσημων γυναικών από όλο τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες της Naomi Campbell με μαγιό είναι πάντα είδηση. Πέρσι, κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών της στην Πάτμο, ο καλός της φίλος Edward Enninful «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram μια κοινή τους φωτογραφία. Η Naomi αφήνεται στην αγκαλιά του ελληνικού ήλιου, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο πλεκτό μπικίνι. Τα «like», όμως, δεν αφορούν μόνο τις χορταστικές καμπύλες της αλλά και το ιδιαίτερο μαγιό που φοράει, της ελληνικής εταιρείας Mitos.

Η Ιωάννα Τσερέπα και η Audrey Zucker είναι οι γυναίκες που κρύβονται πίσω από τα μαγιό Mitos. Ένα πολυτελές brand, που εμπνέεται από ύθο της Αριάδνης, επενδύοντας σε ακριβά υλικά και πρωτοτυπεί επανασυστήνοντας το πλεκτό νήμα. «Το κάθε μαγιό κεντιέται ξεχωριστά. Έχει 250.000 -3.000.000 βελονιές, κόβεται στο χέρι κι αφού πλυθεί ενώνεται με ιταλική λίκρα. Μπορείς να το πεις και hand made» περιγράφει τη διαδικασία παραγωγής η Ιωάννα και συνεχίζει: «Είναι μαλακό στις καμπύλες, απευθύνεται σε γυναίκες που τους αρέσει το σώμα τους, το φροντίζουν και θέλουν να εμφανιστούν στην παραλία με κάτι ξεχωριστό». «Και, ναι, είναι σέξι, καλλιτεχνικό και λειτουργικό» συμπληρώνει η Audrey. … διαβάστε εδώ την συνέχεια

Recommended For You