Ρώσοι ορθόδοξοι ιερείς ευλογούν πυρηνικό βλήμα Topol-M – Η Μόσχα δείχνει έτοιμη για όλα

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε Ρώσους ορθόδοξους ιερείς να ευλογούν τα “όπλα της Αποκάλυψης” λίγο πριν αυτά αφιχθούν στις περιοχές διασποράς τους. Είναι ένα ντοκούμέντο που δείχνει ότι μπορεί να βρισκόμαστε πολύ πιο κοντά στον όλεθρο απ’ότι πιστεύουμε.

Αλλά η ευλογία των ορθόδοξων ιερέων στην μέση του δρόμου στο απόλυτο όπλο της Αποκάλυψης και η περιφορά της εικόνας του Ιησού Χριστού και ο αγιασμός του όπλου, είναι πραγματικά ότι πιο συγκλονιστικό μπορεί να υπάρξει, ειδικά αυτές τις στιγμές

Η ονομασία του “Topol” σημαίνει “Δρεπάνι” στα ρωσικά. Ίσως δεν υπάρχει καταλληλότερη ονομασία για να περιγραφεί ο θάνατος που κουβαλάει.

Με ακρίβεια 200 μέτρων σε ακτίνα 11.000 χλμ. (!) μεταφέρει στην μία έκδοση μία κεφαλή 800 kt, 40 φορές ισχυρότερη από την βόμβα που έπληξε την Χιροσίμα και στην έκδοση που είναι σε υπηρεσία από το 2009 4-6 οχήματα επανεισόδου (MIRV) με 250 Kt. το κάθε ένα, που μπορεί να πλήξει ισάριθμους στόχους

Στην περιγραφή αναφέρεται ότι τα πυρηνικά βλήματα μετακινούνται δήθεν για την παρέλαση της … 9ης Μαΐου, αλλά αυτό όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι απλή πρόφαση.

Recommended For You