Ρυθμιστε τη διαρκεια ζωης των tweets σας

Το Efemr ειναι μια νεα εφαρμογη στο Internet, που επιτρεπει στους χρηστες του να αποστειλουν περιορισμενου χρονου μηνυματα στο Twitter. Τα tweets θα διαγραφονται αυτοματα μετα απο ενα χρονικο διαστημα, που επιλεγεται απο το χρηστη.
Προκειται για μια προσπαθεια, που θελει να φερει τις λειτουργιες “αυτοκαταστροφης” μηνυματων του SnapChat, στο Twitter, με τη μονη διαφορα πως εδω τα μηνυματα σας ειναι πολυ πιθανο να τα δει ενα πολυ ευρυτερο ακροατηριο.
Θα χρειαστει να δωσετε στο Efemr δικαιωματα προσβασης στο λογαριασμο σας, ενω στη συνεχεια να προσθεσετε στο τελος του καθε μηνυματος το χρονικο διαστημα, που θα θελατε αυτο να παραμεινει “ζωντανο”, πληκτρολογωντας για παραδειγμα #5 αν θελετε να μεινει για πεντε λεπτα η #1Η αν θελετε για μια ωρα και ουτω καθεξης.
Οι δημιουργοι της εφαρμογης υποστηριζουν πως το Efemr θα βοηθησει, ωστε η δραστηριοτητα σας στο Twitter να γινει πιο “εφημερη”, αλλα και σαν ενα εργαλειο που θα “προστατευει την ηλεκτρονικη σας φημη”.
Φυσικα, το μονο που χρειαζεται για να καταστρεψει καθε προσπαθεια να καλυψετε τα ιχνη σας, ειναι ενα απλο retweet χωρις χρονικους περιορισμους.
http://www.news.gr

Recommended For You