Πώς θα είναι η ζωή σε 100 χρόνια!

Super-ουρανοξύστες, εικονικές διακοπές και κατοικίδια ζώα σε ολόγραμμα μπορεί να ακούγονται σαν στοιχεία ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά σύμφωνα με την έκθεση SmartThings Future Living της Samsung, είναι πιθανό να απέχουν λιγότερο από 100 χρόνια από την καθημερινότητα των ανθρώπων. Αυτές είναι οι σημαντικότερες και πιο εντυπωσιακές προβλέψεις της έκθεσης:

Υποβρύχιες πόλεις
perierga.gr - Πώς θα είναι η ζωή σε 100 χρόνια!

Χρησιμοποιώντας το ίδιο το νερό για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρες και με τη χρήση του για ενέργεια, τα υδρόβια σπίτια θα υπάρχουν πιθανότατα σε 100 χρόνια από τώρα.

Ζωή στο διάστημα
perierga.gr - Πώς θα είναι η ζωή σε 100 χρόνια!

Η αποίκιση του διαστήματος θα είναι αναπόφευκτη αν οι πόροι της Γης συνεχίζουν να εξαντλούνται με τέτοιο ρυθμό. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο αρχικά για αποικίες στο Φεγγάρι και μετά στον Άρη.

3D PRINTED σπίτια, έπιπλα και φαγητό!
perierga.gr - Πώς θα είναι η ζωή σε 100 χρόνια!

Η 3D εκτύπωση μπορεί να υπάρχει ήδη σήμερα, αλλά η τεχνολογία της θα απογειωθεί μέσα στον επόμενο αιώνα, ενώ η εφαρμογή στις τροφές δεν είναι καθόλου μακριά.

Drones τόσο ισχυρά που θα μεταφέρουν σπίτια
perierga.gr - Πώς θα είναι η ζωή σε 100 χρόνια!

Η τεχνολογία 3D, τα νέα δομικά υλικά και η εξέλιξη των drones θα συνδυαστούν με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται καν να ψάχνετε για ξενοδοχείο όταν θέλετε να κάνετε διακοπές μια και ένα drone θα αναλαμβάνει να μεταφέρει ολόκληρο το σπίτι σας όπου επιθυμείτε.

http://perierga.gr

Recommended For You