Πρόγνωση καιρού Τετάρτη 3-5-2017

Την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 αρχικά αναμένονται αραιές νεφώσεις στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά εκτός της Θράκης, και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 24, και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 27.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει μικρή πιθανότητα για σποραδικές βροχές στα ορεινά του νομού. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

http://meteo.gr

Recommended For You