Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική αύριο Πέμπτη (8/1)

Κλειστά θα παραμείνουν, αύριο, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, πολλά σχολεία της Βορειοανατολικής Αττικής, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Στις υπόλοιπες περιοχές, τα σχολεία θα λειτουργήσουν με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου και του αρμόδιου Δήμου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν.

Ειδικότερα, σε αναστολή λειτουργίας σχολείων σε δήμους της Βορειοανατολικής Αττικής προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Αναλυτικά, κλειστά θα μείνουν, αύριο, Πέμπτη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα δημοτικά διαμερίσματα:

 1. imagesΘρακομακεδόνων
 2. Βαρυμπόμπης
 3. Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών
 4. Διονύσου
 5. Κρυονερίου
 6. Αγίου Στεφάνου
 7. Δροσιάς
 8. Άνοιξης
 9. Σταμάτας
 10. Ροδόπολης
 11. Αφιδνών
 12. Αυλώνας
 13. Μαρκόπουλου Ωρωπού
 14. Καπανδριτίου
 15. Καλάμου
 16. Πολυδενδρίου
 17. Μαλακάσας του Δήμου Ωρωπού
 18. Βαρνάβα
 19. Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα

Στις υπόλοιπες περιοχές, όπως προαναφέρθηκε, τα σχολεία θα ανοίξουν με ευθύννη του Διευθυντή και του αρμόδιου Δήμου.

Σημειώνεται ότι, κανονικά, αύριο ανοίγουν τα σχολεία της χώρας, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Recommended For You

About the Author: admin

Ο Άγγελος Φίσκιλης ασχολείται με την Κοινωνική Οικονομία σαν σύμβουλος ανάπτυξης κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το 2012, είναι μέλος 3 κοινωνικών επιχειρήσεων και διαχειρίζεται την ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org που είναι το σημείο αναφοράς για όποιον αναζητά ενημέρωση για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, επίσης του ανήκει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα EllinikaProionta.Gr που παρουσιάζει Έλληνες παραγωγούς. Είναι διαπιστευμένος Αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογραφεί εδώ και 10 χρόνια.