Πέθανε ο Μιχάλης Γιαννάτος

O ηθοποιός γεννηθήκε το 1941 στην Κωνσταντινούπολη και σε ηλικία 24 ετών σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Ντίνου Δημόπουλου.
Ο Μιχάλης Γιαννάτος πρωτοεμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία “Οι στιγματισμένοι” και στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση “Καπετάν Μιχάλης”.
Έκανε καριέρα στο εξωτερικό παίζοντας σε 27 ξένες παραγωγές όπως στο “Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι” και στο “Εξπρές του Μεσονυχτίου”.
Επιπλέον, έπαιξε σε όλες τις παραγωγές του Θεόδωρου Αγγελόπουλου και μιλούσε 5 ξένες γλώσσες. Ενώ αξέχαστη ήταν η συμμετοχή του στην ταινία “Πολίτικη Κουζίνα” του Τάσου Μπουλμέτη.
Υπολογίζεται ότι έπαιξε σε 100 ταινίες και ανάλογες σειρές.
Πριν από 1,5 χρόνο είχε αποκαλύψει ότι αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα: “Σαφώς αντιμετωπίζω οικονομικό πρόβλημα. Τα βγάζουμε δύσκολα πέρα. Ευτυχώς, βοηθάει και ο γιος, και κάπως τα καταφέρνουμε”.
Επίσης, είχε εκφράσει το παράπονό του για κατάσταση στην Ελλάδα. “Η Ελλάδα αυτή θα είναι, δεν θα αλλάξει ποτέ. Θα έχει ανθρώπους άχρηστους και ανίκανους, και αν βρεθεί κανένας χρήσιμος, θα τον φάνε, γιατί θα φανεί η γύμνια τους”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.
http://cosmo.gr

Recommended For You