Πάρε τον σκύλο σου και πήγαινε βόλτες εδώ!

imagesΤο μεγαλύτερο πρόβλημα όταν είσαι σκυλομάνα είναι η έξοδος. Θέλεις να βγεις σαν άνθρωπος, να πιείς έναν καφέ, να φας ένα γεύμα της προκοπής και όχι στον δρόμο ή να πιεις ακόμα και το ποτό σου, χωρίς να έχεις αφήσει το τετράποδο τέκνο σου στο σπίτι.

Τι κάνεις; Που πας; Μένεις σπίτι για να ριζώσεις μαζί του ώστε και αυτό να μην μείνει μόνο αλλά και να αποφύγεις τις πιθανές ζημιές εκδίκησης; Φυσικά και όχι!

Και πριν σκεφτείς ότι δεν είμαστε στο εξωτερικό που όλα είναι όμορφα και καλά για τους τετράποδους φίλους μας και όλοι τους δέχονται με ανοικτές αγκάλες, να σου πω ότι και στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοια μέρη. Λίγα δυστυχώς, αλλά υπάρχουν.

Πως τα βρίσκεις; Ρωτώντας πας στην πόλη. Κάπως έτσι ανακαλύψαμε αρκετά από αυτά!  Πάρε τον σκύλο σου και πήγαινε βόλτες εδώ!

Μέντα – Αγίων Θεοδώρων 10 Κηφισιά

Ο μικρός παράδεισος της Κηφισιάς όχι απλά δέχεται σκυλιά αλλά τα ζητάει κιόλας! Η Μιζού αράζει μόνη της εκεί και περιμένει από τα παιδιά του προσωπικού να την ταΐσουν καμία λιχουδιά και φυσικά να παίξουν μαζί της!

Bartesera – Κολοκοτρώνη 25

Ανοικτό και κλειστό σε ένα. Άρα ήδη κερδίζει. Σου παίρνουν παραγγελία και φέρνουν μαζί με το δικό σου νερό, νερό για τον σκύλο σου και λιχουδιές. Ήδη ανέβηκε πολλά level. Οι σερβιτόροι παίζουν με τον τετράποδο φίλο σου αλλά και φροντίζουν τα αδέσποτα της περιοχής. Οκ, το τερμάτισαν!

Πικάπ – Δημοφώντος 10 (σύνορα Θησείου με Πετράλωνα)

«Στο Πικάπ αγαπάμε πολύ τους τετράποδους φίλους μας και προτιμάμε την παρέα ενός αδέσποτου σκύλου από κάποιον που θα έχει “χρήματα στην τσέπη” αλλά δεν θα καταδέχεται να βρίσκεται στον ίδιο χώρο μαζί του», δηλώνουν οι άνθρωποι του μαγαζιού και εμείς υποκλινόμαστε μπροστά τους! + βοηθάνε φιλοζωικές ομάδες και φροντίζουν τα αδέσποτα της περιοχής!

Ηoxton – Βουτάδων 42, Γκάζι

Αν έχεις πάει έστω και μία φορά στο Hoxton σίγουρα έχεις πετύχει κάποιο τετράποδο αραγμένο στους καναπέδες. Τι άλλο θέλεις;

Burger Joint -Φοίβης 17, Γλυφάδα

Πήγαμε, φάγαμε σκάσαμε και τσιμπήσαμε και χειροποίητα μπισκότα για την Μιζού μαζί με νεράκι, πολλά χάδια και ένα μοσχαρίσιο μπιφτεκάκι!

Recommended For You