Οσα δεν ξέραμε για τον Ομπάμα

Κάνει γυμναστική ακούγοντας Jay-Z και τρέμει τη μέρα που η κόρη του Μάλια θα πάει στον χορό της αποφοίτησής της. Είναι μόνο μερικές από τις άγνωστες πτυχές του εαυτού του, αλλά και της καθημερινότητάς του που θέλησε να μοιραστεί με τους ψηφοφόρους του ο Μπαράκ Ομπάμα, αμέσως μετά την επανεκλογή του. 
Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό «US Weekly», ο 51χρονος πρόεδρος αποκάλυψε επίσης πως όταν είναι εκείνος παρών, ο «πρώτος σκύλος των ΗΠΑ» Μπο έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, ενώ στο Οβάλ Γραφείο έχει πάντοτε ένα μπολ με μήλα, που είναι και το αγαπημένο του σνακ. Το αγαπημένο σημείο του στο «σπίτι» όμως, είναι η «βεράντα Τρούμαν» με θέα στον κήπο. Εκεί, όταν μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο, τοποθέτησε στο γκαζόν κούνιες για να μπορεί να παρακολουθεί από το παράθυρο τις κόρες του να παίζουν. Με τη 14χρονη Μάλια έχουν διαβάσει παρέα όλα τα βιβλία Χάρι Πότερ, ενώ από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις που έχει στον Λευκό Οίκο με τα παιδιά του είναι ο χιονοπόλεμος που έπαιξαν στο Snowmaggeddon event. 
Οπως παραδέχεται, οι κόρες του τον κοροϊδεύουν επειδή έχει το Blackberry του σε θήκη στερεωμένη στη ζώνη του και αποκαλύπτει ότι στο iPod του έχει μεταξύ άλλων κομμάτια των Rolling Stones, του Στίβι Γουόντερ και του Jay-Z για να ακούει όταν γυμνάζεται. Ακόμα, δηλώνει σκληροπυρηνικός οπαδός των Chicago White Sox και παραδέχεται ότι στον πρώτο αγώνα των Washington Nationals, στο οποίο παραβρέθηκε το 2010, συμφώνησε να φορέσει το τζάκετ με τα χρώματά τους, υπό τον όρο ότι θα το συνδύαζε με το καπελάκι των White Sox. 
Τέλος, αποκαλύπτει ότι το πρώτο του αυτοκίνητο ήταν ένα Ford Granada του ’70 που ανήκε στον παππού του, ενώ το πρώτο φιλί που αντάλλαξε με τη Μισέλ Ομπάμα ήταν στο Χάιντ Παρκ του Σικάγο, έξω από ένα κατάστημα με παγωτά. 
http://www.espressonews.gr
… η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις …

Recommended For You