Οι εργαζόμενοι του καναλιού Telemadrid (Ισπανίας) στηρίζουν τους εργαζόμενους της Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, ΕΡΤ

Η ιστοσελίδα Salvemostelemadrid θέλει να μεταφέρει την στήριξή και αλληλεγγύη της στους 2800 συναδέλφους τής Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης, ΕΡΤ, που απόψε κατεβάζει τους πομπούς της προ εκπλήξεως με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Ισπανικής Ραδιοτηλεόρασης έχουμε υποφέρει έντονα τις επιπτώσεις της χείριστης απόφασης κάποιων διευθυντών, που με δικαιολογία την οικονομική κρίση, αποσυναρμολόγησαν αυτό το μέσο επικοινωνίας για να επέλθει τελικά σε ιδιωτικά χέρια.
Γι αυτό νιώθουμε και ξέρουμε όσα υποφέρουν αυτή τη στιγμή οι έλληνες συνάδελφοί μας. Τους παροτρύνουμε λοιπόν, να μην υποκύψουν στην μάχη για ενα μέσο επικοινωνίας δημόσιο, δημοκρατικό και πάντα στην υπηρεσία του ελληνικού λαού.
Η πληροφορία και η δημόσια υπηρεσία της ραδιοτηλεόρασης ειναι δικαιώματα κάθε πολίτη που δεν μπορούν να αποτελούν μέρος των σκοτεινών οικονομικών συμφερόντων, ούτε οργανισμών όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), της Κεντριή Ευρωπαική Τράπεζα ή της Ευρωπαική Κομισιόν που ούτε αντιπροσωπεύουν τον λαό, ούτε ποτέ ψηφίστηκαν από αυτόν.

Recommended For You