Μα τι είναι το kale; Τα Rho Foods είναι η ελληνική εταιρεία που έχει την απάντηση

Η αλήθεια είναι ότι πριν μάθω για τα Rho Foods, δεν είχα καμία απολύτως ιδέα τι είναι το kale (ή αλλιώς κέιλ). Γενικότερα είμαι επιφυλακτική απέναντι στη νέα μόδα των super foods ή των διάφορων «εναλλακτικών» τροφών. Επειδή όμως αν κάτι μου αρέσει περισσότερο από όλα, είναι το να δοκιμάζω νέα πράγματα, αποφάσισα να αφήσω τις προκαταλήψεις μου στην άκρη.

images

Τα Rho Foods δημιουργήθηκαν από την Ίρις Μάλαμα και τον Νίκο Τσαρτσαρή, ως ένα κομμάτι της δικής τους εταιρίας «ΚΑΡΠΗΔΩΝ». Στόχος τους είναι να εκφράσουν και στην πράξη τη φιλοσοφία τους για το πώς πρέπει να είναι αυτά που τρώμε. Και έτσι προέκυψαν τα kale chips, που είναι ουσιαστικά φύλλα λαχανίδας κέιλ, αποξηραμένα, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται στο εργαστήριό τους με πρώτες ύλες που παραλαμβάνουν καθημερινά από …… διαβάστε εδώ την συνέχεια

Recommended For You

About the Author: admin

Ο Άγγελος Φίσκιλης ασχολείται με την Κοινωνική Οικονομία σαν σύμβουλος ανάπτυξης κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το 2012, είναι μέλος 3 κοινωνικών επιχειρήσεων και διαχειρίζεται την ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org που είναι το σημείο αναφοράς για όποιον αναζητά ενημέρωση για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, επίσης του ανήκει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα EllinikaProionta.Gr που παρουσιάζει Έλληνες παραγωγούς. Είναι διαπιστευμένος Αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογραφεί εδώ και 10 χρόνια.