Μία διαφορετική χρήση για τα κουμπιά που σου έχουν περισσέψει!

imagesΣου έχουν περισσέψει κάποια κουμπιά και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις; Δες μία χρήση τους που δεν μπορείς να φανταστείς!
Αν είσαι από αυτές (και θα είσαι γιατί οι περισσότερες είμαστε) που χάνουν συνέχεια τα σκουλαρίκια τους (ή το κούμπωμα τους) και καταλήγουν να έχουν ένα από κάθε ζευγάρι, δες τι μπορείς να κάνεις για να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
Πάρε μερικά κουμπιά με τρύπες και πέρνα μέσα από κάθε τρύπα ένα σκουλαρίκι σου. Έτσι και όμορφα τακτοποιημένα θα είναι και δε θα τα χάνεις ποτέ καθώς θα είναι πιο εύκολο να τα βρίσκεις ακόμα και μέσα στο κουτί με τα αξεσουάρ σου.

Recommended For You

About the Author: admin

Ο Άγγελος Φίσκιλης ασχολείται με την Κοινωνική Οικονομία σαν σύμβουλος ανάπτυξης κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το 2012, είναι μέλος 3 κοινωνικών επιχειρήσεων και διαχειρίζεται την ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org που είναι το σημείο αναφοράς για όποιον αναζητά ενημέρωση για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, επίσης του ανήκει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα EllinikaProionta.Gr που παρουσιάζει Έλληνες παραγωγούς. Είναι διαπιστευμένος Αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογραφεί εδώ και 10 χρόνια.