Μάθε από μια εικόνα τα πάντα για το Hardware του υπολογιστή!

Ο χρήστης Sonic840 από το Deviantart.com εδώ και χρόνια είναι συλλέκτης εξαρτημάτων/Hardware υπολογιστών και κατάφερε να φωτογραφίσει και να συγκεντρώσει σε ένα Infographic (τεραστίων διαστάσεων), που τo ονόμασε “Computer Hardware Chart”, εκατοντάδες απάρτια του υπολογιστή και με κάθε λεπτομέρεια να εξηγεί την ακριβή ονομασία των εξαρτημάτων αυτών.

 .
Περιέχει 75 CPU (επεξεργαστές), 30 υποδοχές περιφερειακών καρτών, 17 υποδοχές εσωτερικών δίσκων, 57 περιφερειακές θύρες, 44 είδη μνήμης RAM και πολλά, πολλά άλλα!
 .

Όπως μας λέει ο ίδιος ο Sonic840, το CHC (Computer Hardware Chart), δημιουργήθηκε για να βοηθήσει ανθρώπους να διακρίνουν οπτικά τις διαφορές από την πληθώρα των εξαρτημάτων ενός υπολογιστή που δημιουργήθηκαν με την πάροδο των ετών.

Αξίζει να πούμε ότι εκτός από ένα ωραίο αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως βοήθημα για τεχνικούς υπολογιστών ή και σπουδαστές πληροφορικής.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του στο deviantart για να δείτε το CHC ή να το κατεβάσετε απευθείας στον υπολογιστή σας σε υψηλή ανάλυση και μεγέθους 155 MB!! Πραγματικά, πρόκειται για φοβερή δουλειά ενώ πολλοί χρήστες έχουν εκτυπώσει το CHC και κοσμεί ως τεράστιο πόστερ τα δωμάτιά τους! Εκπληκτικό ε;

Κατεβάστε την εικόνα σε υψηλή ανάλυση από εδώ ► Computer Hardware Chart

http://www.dwrean.net

Recommended For You