Κύπρος: Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά Προσκαλούν Όλους να Παρευρεθούν στη Συνέλευση του 2015 «Να Μιμείστε τον Ιησού!»

imagesΟι Μάρτυρες του Ιεχωβά σύντομα θα διεξαγάγουν την ετήσια περιφερειακή συνέλευσή τους η οποία θα διεξαχθεί στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» από την Παρασκευή 24 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 26 Ιουλίου. Και τις τρεις ημέρες της συνέλευσης, το πρόγραμμα θα αρχίζει στις 9:20 π.μ. Απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να παρευρεθούν. Το θέμα του φετινού προγράμματος είναι «Να Μιμείστε τον Ιησού!»

Ο Μάριος Χρυσοστόμου, ένας εκπρόσωπος τύπου της συνέλευσης, δηλώνει: «Ο Ιησούς, ο ιδρυτής της Χριστιανοσύνης, θεωρείται ευρέως ένας από τους σημαντικότερους και με τη μεγαλύτερη επιρροή ανθρώπους που έζησαν ποτέ. Μια βασική πεποίθηση που έχουν ως Χριστιανοί οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι το ότι ο τρόπος με τον οποίο έζησε ο Ιησούς αποτελεί υπόδειγμα για να το ακολουθούμε. Η συνέλευση «Να Μιμείστε τον Ιησού!» θα εξετάσει τη ζωή του Ιησού, όπως περιγράφεται στην Αγία Γραφή, και θα τονίσει πώς μπορούν όλοι—ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, τον τρόπο ζωής ή τη θρησκεία τους—να ωφεληθούν με πρακτικούς τρόπους από το παράδειγμα και τις διδασκαλίες του. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος θα είναι η βασική ομιλία την Παρασκευή το πρωί, με τίτλο: « Σε Αυτόν Είναι Αποκρυμμένοι Όλοι οι Θησαυροί της Σοφίας».

Αρχίζοντας από το σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουλίου οι Μάρτυρες του Ιεχωβά συνεχίζουν να προσκαλούν προσωπικά όλους τους κατοίκους της Κύπρου να παρευρεθούν στη συνέλευση μαζί τους. Στην περιοχή μας υπάρχουν 38 εκκλησίες των Μαρτύρων του Ιεχωβά, και όλες θα βοηθήσουν στη διανομή τυπωμένων προσκλήσεων για τη συνέλευση. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου από προαιρετικές συνεισφορές.

Το πρόγραμμα της Συνέλευσης θα παρουσιαστεί στα Ελληνικά και Ρωσικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα Αραβικά, Ρουμανικά, Βουλγαρικά, Βιετναμικά και στην νοηματική.

Η Συνέλευση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στις 9:20 π.μ. Υπολογίζεται ότι περίπου 4,000 άτομα θα έρθουν στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που είναι βασισμένο στην Αγία Γραφή. Παγκόσμια, υπάρχουν πάνω από 8.000.000 Μάρτυρες σε περισσότερες από 115.000 εκκλησίες.

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

Άρθρο: «Να Μιμείστε τον Ιησού! Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά 2015»:
http://www.jw.org/el/μάρτυρες-του-ιεχωβά/συνελεύσεις/

Βίντεο: Μια Γεύση από τις Διεθνείς Συνελεύσεις:
http://www.jw.org/el/μάρτυρες-του-ιεχωβά/συνελεύσεις/βίντεο-διεθνείς-συνελεύσεις/

πηγή

Recommended For You