Κάδος που μυρίζει; Εξαφάνισε τις οσμές σε χρόνο μηδέν

imagesΊσως και να μην είσαι και τόσο επιμελής στο κατέβασμα των σκουπιδιών. Όπως και να ‘χει, την επόμενη φορά που θα έρθεις αντιμέτωπη με δυσάρεστες οσμές θα είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να φτιάξεις παγοκύβους από ξίδι. Στη συνέχεια τους τοποθετείς μέσα στο καλάθι για τα σκουπίδια και τους αφήνεις μερικές ώρες να λιώσουν. Οι δυσάρεστες μυρωδιές θα μειωθούν σημαντικά. Όταν λιώσουν τα παγάκια, ρίχνεις το υγρό μέσα στο σιφόνι.

Ένα ακόμη κόλπο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να ρίξεις στον πάτο μαγειρική σόδα. Την αφήνεις για 2 ώρες και μετά την πετάς. Αν η οσμή επιμένει, μπορείς να αφήσεις, κάτω από τη σακούλα που χρησιμοποιείς, μια μπάρα αρωματικού σαπουνιού.

http://www.faysbook.gr

Recommended For You

About the Author: admin

Ο Άγγελος Φίσκιλης ασχολείται με την Κοινωνική Οικονομία σαν σύμβουλος ανάπτυξης κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το 2012, είναι μέλος 3 κοινωνικών επιχειρήσεων και διαχειρίζεται την ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org που είναι το σημείο αναφοράς για όποιον αναζητά ενημέρωση για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, επίσης του ανήκει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα EllinikaProionta.Gr που παρουσιάζει Έλληνες παραγωγούς. Είναι διαπιστευμένος Αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογραφεί εδώ και 10 χρόνια.