Η πιο τρυφερή δουλειά στον κόσμο!

Αφήστε ό, τι κάνετε αυτήν τη στιγμή και δώστε μια επιστολή παραίτησης στον προϊστάμενό σας – μια κλινική ζώων στην Ιρλανδία μόλις ανακοίνωσε ότι προσλαμβάνει ένα άτομο πλήρους απασχόλησης για να χαϊδεύει τις γάτες! Η κλινική Just Cats στο Δουβλίνο λέει ότι η δουλειά θα δοθεί σε αυτόν που έχει μεγάλη αγάπη στις γάτες, δείχνει διαρκώς την τρυφερότητά του σε αυτές και μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους πολλές ώρες την ημέρα χωρίς να διαμαρτύρεται!

perierga.gr - Η πιο τρυφερή δουλειά στον κόσμο!

Μάλιστα, η θέση αφορά κυρίως τις γάτες που πάσχουν από κάποια ασθένεια, που έχουν πόνους, που αναρρώνουν από κάποια επέμβαση και χρειάζονται επιπλέον φροντίδα και αγάπη για να συνέλθουν. “Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει απαλά χέρια, ικανά να χαϊδεύουν και να χαϊδεύουν τις γάτες για μεγάλες χρονικές περιόδους.

perierga.gr - Η πιο τρυφερή δουλειά στον κόσμο!

Επίσης, πρέπει να μιλά ήρεμα και να ψιθυρίζει στη γάτα για να την ηρεμήσει. Η ικανότητα κατανόησης των αναγκών που έχει μια γάτα σε μια τέτοια στιγμή και η επιλογή του σωστού τρόπου προσέγγισής της αποτελούν πρόσθετο πλεονέκτημα για την εξασφάλιση της θέσης”, αναφέρει η αγγελία.

perierga.gr - Η πιο τρυφερή δουλειά στον κόσμο!

http://perierga.gr

Recommended For You