Η μηχανή της Google… που προβλέπει το μέλλον!

Μια νέα μηχανή αναζήτησης κυκλοφόρησε σήμερα η Google, με μια σημαντική διαφορά από αυτή που έχουμε γνωρίσει: αντί να ψάχνει στον ιστό, δίνει… μελλοντικές προβλέψεις!

Τη νέα μηχανή μελλοντικής αναζήτησης μπορείτε να τη βρείτε στο betagoogle.com και στο πεδίο αναζήτησης να πληκτρολογήσετε μια ερώτηση για το μέλλον σας. Η απάντηση της Google θα σας εκπλήξει!

googlefort

Η Google ενημερώνει πως προφανώς… και δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον! Πρόκειται απλά για έναν έξυπνο τρόπο που σκαρφίστηκε η Google προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το θέμα των προσφύγων.

«Όμως, 60 εκατ. πρόσφυγες αναρωτιούνται κάθε μέρα αν γενικώς έχουν μέλλον. Έτσι χρησιμοποιήσαμε ένα ψεύτικο google-site για να τραβήξουμε την προσοχή σας επειδή προφανώς ενδιαφέρεστε για το δικό σας μέλλον. Σας παρακαλούμε σκεφτείτε για μια στιγμή το δικό τους μέλλον», σημειώνεται στη σελίδα όπου δίπλα ένας μετρητής δείχνει τον αριθμό των νέων προσφύγων που αυξάνονται από την ώρα που επισκεφτήκαμε το site.

Η Google καλεί τον κόσμο να γνωρίσει τις τοπικές πρωτοβουλίες για τη βοήθεια των προσφύγων, αλλά και να δωρίσει χρήματα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Recommended For You