Η επετειακή έκδοση της Monopoly κρύβει για 80 τυχερούς αληθινά χαρτονομίσματα ευρώ!

Πόσες φορές έχουμε σκεφτεί όταν παίζουμε το επιτραπέζιο Monopoly πόσο ωραία θα ήταν αν αντί για ψεύτικα χαρτονομίσματα κρατάγαμε στα χέρια μας αληθινά; Την επιθυμία αυτή θέλει να πραγματοποιήσει η εταιρία παιχνιδιών Hasbro για την επέτειο των 80 χρόνων της Monopoly στη Γαλλία.

Monopoly real money

Η επετειακή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 33.000 κομμάτια σε όλη τη Γαλλία, με τα 80 από αυτά να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις σε όσους τα βρουν. Πιο συγκεκριμένα, 1 έκδοση θα περιέχει μονάχα αληθινά χαρτονομίσματα ευρώ, με το ποσό να φτάνει τα 20.580 ευρώ, 10 εκδόσεις θα περιέχουν αληθινά χαρτονομίσματα αξίας 300 ευρώ και οι υπόλοιπες 69 εκδόσεις θα περιέχουν αληθινά χαρτονομίσματα αξίας 150 ευρώ.

Η κίνηση αυτή ήταν επιθυμία πολλών Γάλλων ερωτώμενων, με την εταιρία Hasbro να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν την επιθυμία, τόσο σοβαρά που μάλιστα κλήθηκε δικαστικός επιμελητής για την καταμέτρηση και τοποθέτηση των αληθινών χρημάτων στα κουτιά της Monopoly.

Τέλος, οι συσκευασίες Monopoly με τα αληθινά χαρτονομίσματα ευρώ έχουν το ίδιο βάρος με τις αντίστοιχες συσκευασίες των ψεύτικων χαρτονομισμάτων, μονάχα που οι πρώτες είναι λίγο πιο παχιές από τις δεύτερες, σημάδι το οποίο ίσως αναζητήσουν αρκετοί Γάλλοι καταναλωτές.

http://www.digitallife.gr

Recommended For You