Ετήσια περιφερειακή συνέλευσή των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Αλικαρνασσού

imagesΟι Μάρτυρες του Ιεχωβά σύντομα, όπως ανακοίνωσαν,  θα διεξαγάγουν την ετήσια περιφερειακή συνέλευσή τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Αλικαρνασσού. Απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να παρευρεθούν. Το θέμα του φετινού προγράμματος είναι «Να Μιμείστε τον Ιησού!»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Ο Θεόφιλος Κωνσταντινίδης   εκπρόσωπος τύπου της συνέλευσης, δηλώνει: «Ο Ιησούς, ο ιδρυτής της Χριστιανοσύνης, θεωρείται ευρέως ένας από τους σημαντικότερους και με τη μεγαλύτερη επιρροή ανθρώπους που έζησαν ποτέ. Μια βασική πεποίθηση που έχουν ως Χριστιανοί οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι το ότι ο τρόπος με τον οποίο έζησε ο Ιησούς αποτελεί υπόδειγμα για να το ακολουθούμε. Η συνέλευση «Να Μιμείστε τον Ιησού!» θα εξετάσει τη ζωή του Ιησού, όπως περιγράφεται στην Αγία Γραφή, και θα τονίσει πώς μπορούν όλοι—ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, τον τρόπο  ζωής ή τη θρησκεία τους—να ωφεληθούν με πρακτικούς τρόπους από το παράδειγμα και τις διδασκαλίες του.  Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος θα είναι η βασική ομιλία την Κυριακή  το πρωί, με τίτλο: « Ιησούς Χριστός , Νικητής του Κόσμου – Πώς και Πότε  ;».

Στη διάρκεια των επόμενων ημερών , οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα προσκαλέσουν προσωπικά όλους τους κατοίκους της Κρήτης  να παρευρεθούν στη συνέλευση. Στην περιοχή μας υπάρχουν 12 εκκλησίες των Μαρτύρων του Ιεχωβά, και όλες θα βοηθήσουν στη διανομή τυπωμένων προσκλήσεων για τη συνέλευση. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου από προαιρετικές συνεισφορές.

Η  τριήμερη συνέλευση  που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 10/7/2015  στις 9:20 π.μ. Υπολογίζεται ότι 1400 άτομα θα έρθουν στο  Κλειστό  Στάδιο «Δύο Αοράκια »  Ν. Αλικαρνασσού  Ηράκλειο  για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που είναι βασισμένο στην Αγία Γραφή. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ελλάδα  οργανώνουν 32 συνελεύσεις σε 14  γλώσσες και 5  πόλεις. Παγκόσμια, υπάρχουν πάνω από 8.000.000 Μάρτυρες σε περισσότερες από 115.000 εκκλησίες”.

Recommended For You