Ενας στους τρεις πιστεύει ότι μας ψεκάζουν

Δεν είναι μόνο ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Στην τελευταία έρευνα για την πρόθεση ψήφου του Σεπτεμβρίου 2013, της Metron Analysis, που δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής», στη σχετική ερώτηση το 33,3% των ερωτώμενων συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά.
Από το σύνολο (33,3%) αυτών που συμφωνούν με την ύπαρξη των «chemtraile», το 10,9% δηλώνει ότι ψηφίζει σήμερα ΝΔ και το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ. Το μεγαλύτερο ποσοστό, όμως, δηλαδή το 28,4% αυτών, παίρνουν τη θέση «άκυρο/λευκό/κανένα», ενώ ιδιαίτερα υψηλά νούμερα θετικής γνώμης απέναντι στα χημικά που πέφτουν στο κεφάλι μας έχουν οι ΑΝΕΛ με 6,1%, καθώς και το 15,3% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Οι τελευταίοι φαίνεται να είναι πιο κοντά από όλους στη θεωρία των «chemtrails», όπως είναι γνωστοί αυτού του τύπου οι αεροψεκασμοί διεθνώς.
Οι γυναίκες περισσότερο, και ιδιαίτερα στις ηλικίες από 18-24 ετών, έχουν αυτήν την ανησυχία σε μεγαλύτερο βαθμό, ενώ οι αγρότες με τους εργαζομένους πιστεύουν πολύ στο παράδοξο φαινόμενο της «λευκής ουράς».
http://www.aftodioikisi.gr

Recommended For You